sunnuntai 14. elokuuta 2016

Omalta maalta
Kasvihuoneen asukit ovat päässeet nyt vasta vauhtiin, mutta eivät toki kovin huimaan. Tomaatteja olemme saaneet kuusi kappaletta, mutta raakileita on vielä useampia. En toki usko, että ne enää kasvihuoneessa kypsyvät. Täytynee hakea ne sisälle. 

Kasvimaaltakin on vielä satoa luvassa. Kesän alussa kylvin sinne pinaattia, salaattia, herneitä, sipuleita, porkkanaa, punajuurta, perunoita ja koristekurpitsaa. Kuva on parin viikon takaa, kun innoissani maan perkasin. Nyt se ei toki enää ole edustuskunnossa. Pelargoniat ovenpielessä kukkivat toista kertaa tänä kesänä.

Tomatoes in our greenhouse have just started to produce but the pace is not so productive. We've had altogether six tomatoes but there are more to come. 

In the vegetable garden we have salads, carrot, spinach, potatoes, peas, onions, beetroot and decorative pumpkins. The picture is from two weeks ago after  I pulled out the weeds. Geraniums by the door are blooming for the second time this summer.

6 kommenttia:

 1. Oi oi mitä herkkuja. Onpas sulla puhdas kasvimaa ja hienot rivit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein ottaa kuva kasvimaasta, kun sain sen perattua. Nyt se on jo vallan villiintynyt jälleen. Enää ei taida viitsiä perkaamaan ruveta.

   Poista
 2. Minun kasvimaani alkaa olemaan melko surkea näky auringonkukkia lukuun ottamatta... Mutta satoa tuli. Hyvin tyypiltä joka vannoi vielä pari vuotta sitten ettei meille ikinä tule kasvimaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aikoinani vannoin, että ei kasvimaata korkeintaan salaattia, muttei ikinä perunaa. Kuinkas sitten kävikään...joka vuosi ollaan maan kokoa kasvatettu. Nyt taidetaan kyllä olla jo äärirajoilla. Tänä vuonna laitoin myös punajuurta. En kyllä oikein tiedä, mitä siitä tekisin. Kasvimaa on kyllä terapiaa parhaimmillaan.

   Poista
 3. Kuusikin tomaattia on kahdehdittava saavutus minun yritelmiini verrattuna! Ja ihanat salaattirivit. Oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättäen tomaatteja on puskenut lisää! Noita pienilä keltaisia. Normitomaatit ovat vain pullistuneet, mutta eivät punastuneet laisinkaan. Olen jo useampana vuonna laittanut tuota keräsalaattia ja kylvänyt koko rivin kerrallaan. Siitä saa kerättyä koko kesän ajan satoa, mutta parhaimmillaan rupeaa olemaan just nyt.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...