tiistai 3. heinäkuuta 2018

Muistojen helminauha


Kesäkuussa olin liikkeellä Kauhavalla ja käväisin siellä tutustumassa Tuulia designiin. Se on mukava kädentöihin, askarteluihin ja ennen kaikkea valmiisiin omistajan itsensä suunnittelemiin tarvikepaketteihin keskittyvä liike. Tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta, mutta kivijalkamyymälä on käymisen arvoinen paikka.

Sieltä mukaani tarttui Muistojen helminauha -tarvikepakkaus. Ohjeet olivat helpot ja tarpeeksi yksinkertaiset, että nauha tuli valmiiksi alta aika yksikön. Nauhan voisi laittaa roikkumaan myös molemmista päistä kaarelle, mutta mielestäni se näyttää aika kivalta näin pystysuoranakin. 

In June I was  in Kauhava at a store called Tuulia design. It focuses on handcraft supplies and supplykits for crafts which the owner has designed herself. The products can be bought also from the webshop but the store is well worth visiting. 

I got inspired by this package how to make a wooden pearl chain to use as a bulletin board or to show off photos. The instructions were simple and I finished it in no time. You could hang the chain from both ends but I think it works just as well also like this.

Postaus on tehty yhteistyössä Tuulia designin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...