keskiviikko 22. elokuuta 2018

Puumajan tuparit

Poikasemme nimipäivää vietettiin tässä taannoin, ja samalla hän piti puumajassaan jo kauan suunnitelmissa olleet tuparit. Majaan roikkumaan olimme tehneet kattokruunun pikkutavaroista ja se saa jäädä sinne asukasta sulostuttamaan jatkossakin. Lisäksi koristelimme majan asianmukaisesti serpentiineillä, ilmapalloilla, vappuviuhkoilla ja lippunauhalla. Tarjottavaa oli kaikille niille, jotka sinne jaksoivat kavuta. Tuparit olivat onnistuneet ja lahjaksi saadulle harjalle ja tuulikellolle on varmasti käyttöä.

Our son had a house warming party at his tree house. We had made a chandelier that we hang from the ceiling. It has all cute little things on it such as feathers and plastic animals. Also we decorated the place with balloons, ribbons and banners. To his guests he offered some snacks and juiceboxes. The party was successful and the broom and wind chime that he got as gifts will be in heavy use.
 

2 kommenttia:

  1. Ihan mieletön puumaja kyllä! Minullakin oli lapsena puumaja ja tuparit sille. Kirjoittelinkin siitä kesällä blogiin. Tuli niin muistot mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on tämä aika hulppea, vaikka pojusen toivomaa toista kerrosta vierashuoneineen ei sitten tehtykään :D Pitääpä käydä kurkkimassa sun puumajamuistoja!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...