perjantai 16. marraskuuta 2018

Tontulle talo


Viime joulun hittituote oli tonttuovi. Tänä vuonna mennään askeleen pidemmälle ja meillekin nousee ikioma tonttutalo. Tällä hetkellä se on vain puuvalmiina, mutta Pätkä Seniori aikoo maalata sen punaiseksi. Sisäpuolen sisustuksesta emme ole vielä edes keskustelleet. Jotenkin se on kauhean hieno ihan tuollaisenaankin.

Nyt muuten Emmas & Mamas -liike myy näitä tonttutaloja alehintaan. Sekä verkkokauppa että kivijalkaliike ovat muutenkin täynnä ihania joulutuotteita. Kannattaa käydä tutkailemassa.

Last Christmas's hit product was an elf door. This year the must have thing is going to be an elf house. I got my own yesterday. The  little boy is gonna paint it red from the outside. The discussions what to do with the inside are still ongoing. I rather like it as it is. 

By the way the elf houses are now on sale at Emmas & Mamas -store. They sell them online and at their store in Seinäjoki as well. Both stores are filled with love Christmas stuff so its worth the while to visit.

Postaus tehty yhteystyössä Emmas & Mamas -liikkeen kanssa.
Post done in collaboration with Emmas & Mamas.

4 kommenttia:

 1. Ihan sairaan hieno tonttukoti!

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuunattiin sitä jo hieman pojusen kanssa, että näyttää pikkuisen erilaiselta.

   Poista
 2. Onpa tuo tonttukoti tosiaan kaunis noinkin! Olisi ihana toteuttaa joku tämmöinen kyllä, mutta tänä vuonna varmaan laitetaan vain omaa kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut tosiaan kaunis ihan tällaisenaan, mutta pojusen tuunausinspiraation seuraksena se on nyt ruskea :D

   Oma koti ensin. Tonttutalot ehtii sitten myöhemminkin ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...