torstai 6. joulukuuta 2018

Hyvää tekevät korvakorut ja muutakin kaunistaKuten kesällä totesin Kauhavalla on kovasti kaikenlaista kivaa. Nyt tuo tunne vielä voimistui, kun kävimme vierailulla Hopea-Purossa. Se on yhden päättäväisen naisen unelmasta toteutunut yritys, jonka valikoimissa on toinen toistaan kauniimpia korua. 

Nyt joulun aikaan tulee tuumailtua kaikenlaisia hyvää tekeviä lahjoja. Ostaisinko lehmän vai jotain muuta auttaakseni hädässä olevia. Aineettomat lahjat ovat ihania, mutta joskus tahtoo antaa myös jotakin konkreettista. Hopea-Purolla on valikoimissaan hyvää tekeviä Mandu-koruja, jotka ovat kehitysyhteistyöprojektin tulos. Nepalilaiset naiset valmistavat korut kotonaan ja saavat työstään palkkaa, joka ei ole sidottu korujen myyntimääriin. Kuvan kauniit  Satau-korvakorut ovat  Mandu-sarjaa.

Lisäksi valikoimissa on koruja kahdelta kotimaiselta koruntekijältä sekä eurooppalaista ja aasialaista tuotantoa. Allergikkoja kiinnostaa varmasti tietää, että valikoimista löytyy paljon koruteräksisiä koruja, joka ei allergisoi laisinkaan. Kuvan ihana Helmi kaula- ja rannekoru ovat puolestaan hopeoituja ja omia uusia suosikkikorujani. 

Hopea-Purolla on jälleenmyyjiä pitkin Suomen niemeä, mutta verkkokauppa nopeine toimituksineen toimii ympäri vuorokauden. Ja jos olet Kauhavan suunnalla nyt joulukuussa, on myymäläkin auki 22.12. asti tiistaista lauantaihin. Kannattaa poiketa, jos vaikka pukinpussiin löytyisi täytettä. 

Visited a wonderful jewerly store in Kauhava. The also have a webshop. You can check it out here.

Postaus tehty yhteistyössä Hopea-Puron kanssa. Post made in colloboration with Hopea-Puro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...