maanantai 19. heinäkuuta 2010

Omalta maalta


Ihanata ihanata, kun saa vain pihan poikki juosta ja hakea omasta maasta salaatin lehtiä. Ne lähtivät kasvuun yli odotusten, ja niistä on nautittu jo useammat salaatit. Kasvimaan muita tarjokkaita on myös nautittu jonkin verran; persilja kasvaa innokkaasti ja kesäsipulitkin ovat jo hieman lihonneet. Ihan oikeata mansikkamaata meillä ei ole, mutta ladon seinustalla jo muutaman vuoden kasvaneet metsämansikat ovat levinneet ja tuottavat jo kourallisen jos toisenkin satoa.

It's just lovely to run across the yard and get some salad leaves from the vegetable garden. They've grown way better than I ever expected. Also we've used other plants from the vegetable garden as well; parsley is growing eagerly and also the summer onions have gotten little fatter. We don't have a real strawberry plantations but some wild strawberries have started to grow beside our barn. They produce a few handfuls of sweet but small strawberries.

2 kommenttia:

  1. Mulla taas ei salaatit itäneet laisinkaan. Ne kyllä taisivat olla jotain vanhoja siemeniä joten itävyys ei ollut parasta. Uutta kylvöstä en ole sit vaan saanu aikaan. Mutta on oman maan tuotteet kyllä vaan parhaita!

    VastaaPoista
  2. Mä laitoin myös toiseen riviin vanhan pussin lopun, jonka löysin kaapin perukoilta. Ei itäny ne ollenkaan. Tämä toinen pussi oli tuoretta tavaraa ja iti hyvin. Tosin heivasin koko pussin sisällön kerralla maahan, että salaattia tulee nyt sitä tahtia, ettei kerkeä kaikkea edes syömään.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...