torstai 14. lokakuuta 2010

Halloween on ovella


Lokakuu on kuukausista tylsin. Ei ole lunta eikä puissa lehtiä. Juuripa siksi luulen, että halloween hömpötykset on keksitty. Ne piristävät väritöntä maisemaa ja latistunutta mieltä. Kurpitsasato ei meillä tänä vuonna, kuten ei muinakaan vuosina, tuottanut niin suurta kupritsaa, että siitä olisi kivasti saanut lyhdyn kaiverrettua. Eipä hätää, onhan minulla näitä keraamisia. Lepakot olen joskus aikoinaan tavallisesta kartongista leikannut. Siipiä taivuttamalla niistä tulee miltei kolmiulotteisia. Valon vielä heittäessä seinälle varjon ovat ne melkein kuin oikeita.

October is the dullest month of the year. There's no snow neither leaves on the trees. Just because of that I think Halloween has been invented. The decorations cheer up the dull landscape and flattened mind. Like all the other years the pumpkin harvest wasn't that great. But no need to worry I've got plenty of ceramic jack-o-lanterns. The bats I've cut out of regular black cardboard. By bending the wings the bats look almost three dimensional when the light hits them.

2 kommenttia:

  1. Hei Jenni ja terkut Alpeilta;)
    Muistin sun blogin yhtäkkiä ja päätin kurkata! Kiva kun jaksat ja ehdit väkertää kaikkea kaunista.
    K

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiitokset terveisistä ja terkkuja sinne myös! Täällä sataa ja on muutenkin kamalan syksyistä. Siellä kohta jo lasketellaan :) Kiva kun kävit ja tuu toistekki! Koitan kirjoitella aina jotakin uutta, mutta sattuneesta syystä välillä tämä aika vain kuluu johonkin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...