tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kirjateline ja astiakaappi


Kun isopaappani teki kirjatelineen aikoinaan, hän ei varmaan ajatellut, että se pitelisi joskus sähköistä kirjaa. Teline on kerrassaan oivallinen ja se toimii vallan mainiosti vielä nykypäivänäkin sekä alkuperäisessä tarkoituksessaan että myös tablettitelineenä. Peltinen Nukkumatti postikortti on tuliainen Berliinistä.

Ihanan vihreän astiakaapin sain juuri periä. Se on väriltäänkin niin herkullinen, etten aio sitä maalata. Jokainen kolhu ja kuluma tuo siihen vain lisää luonnetta. Tällä hetkellä se könöttää olohuoneen nurkassa tyhjillään. Kohta sen täytän liinavaatteilla, jotka pitää saada pois remontin tieltä. Remontin valmistuttua olen ajatellut siirtää sen keittiöön ja täyttää nimensä mukaisesti astioilla.

When my great-grandfather made a bookstand many many years ago he probably had no idea that one day it would hold an electric book. The stand is very practical in it's original use as well as a stand for an iPad. The metallic sign of Sandman is a souvenir from Berlin.

The lovely green dish cupboard I just inherited. It's color is so delicious that I don't intend to paint it. Each dent and chip gives it character I think. Now it's standing empty in the corner of our living room. Soon I'll fill it with bedlinen which I have to get out of the way of the renovation. After the renovation is finished I've planned to move it to the kitchen and use it in it's original purpose; filled with plates and glasses that it is.

9 kommenttia:

 1. luoja, miten kaunis kaappi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niin minunkin mielestäni :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kaappi ja värikin on todella valmiiksi ihan täydellinen. hieman kade :)

  VastaaPoista
 4. Juu! On se ihana! Hain just tänään hyllypaperia, jos saisin hyllyt paperiin niin vois vihdoin ruveta sitä täyttämään.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kehuista! Itsekin olen vallan ihastunut sen väriin. Mietin, että pitäisikö maalata jotakin muutakin sen väriseksi. Minttu kun tuntuu nyt olevan in. :)

  VastaaPoista
 6. Hei ihana toi astiakaappi, ja mummulassani on kaksi tuon sävyistä äkkiseltään, paikoitellen aika kuluneita ja suunnittelen että teen koristmaalauksen omiini...pohdin vaan tuota mintunvihreää sävyä onko se esm RAl 6027..Ihanat sivut sinulla.
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja! Tuo kaappi on peräisin minun mummilastani. Kaapin oli mummini tuon väriseksi maalannut varmaan kultaisella 70-luvulla. Saman käsittelyn oli saanut myös pirtinpöytä penkkeineen. En valitettavasti tiedä sen sävyä, mutta toivottavasti löydät sopivan värin maaliisi. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...