tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ei sinne päinkään -puutarha


Ennen kuin ryhdyimme laajentamaan puutarhaa, leikkelin ideoita lehdistä talteen ja tulostelin netistä paperille. Nyt löysin tuon pinon ja sen joukosta tämän tulostamani paperin, joka oli suunnittelumme pohjana. No eihän se näytä yhtään tuolta, mutta saattaa siinä hieman samaa tunnelmaa olla...ehkä.

Before we started to remodel our garden I clipped magazines and printed out ideas for it. Now I found the stack of pictures and in the pile was the upper picture. It was the main inspiration photo for the garden. Well it didn't not quite turn out like that. But still I feel there's bit of that same spirit if you look long enough.

3 kommenttia:

 1. Niihän noissa aina käy, on kyse sitten puutarhasta, sisustuksesta tai vaikkapa "omasta tyylistä". Lehden hinnalla kun ei saa sitä kuvausmateriaalia ja kuvausassaria jokapäiväiseen käyttöön :-)

  VastaaPoista
 2. Huomenta, blogistani löytyy sinulle tunnustus ja haaste, toivottavasti tartut siihen!
  http://www.the-worldundermyfeet.blogspot.fi/2012/07/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 3. Tottahan se on Marjo. Hiustenleikkuussa sen huomaa myös, kun menee parturiin kuvan kanssa ja vaikka tulos olisikin juuri samanlainen kuin kuvassa, niin ei se miellytä, koska pärstä onkin pysynyt samana :)

  Kiitokset Mirppu tunnustuksesta! Itse asiassa olen samaisen tunnustuksen saanut jo aikaisemmin. Saas nähdä keksinkö vielä itsestäni 7 random faktaa. Tunnustus löytyy täältä, jos haluat vilaista http://osuuskaupanarkea.blogspot.fi/2012/05/tunnustuksia.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...