torstai 18. lokakuuta 2012

Opetustaulu ihanne pojasta


Ostin tämän Ihanne poika -julisteen Berliinistä täältä värikkäästä kaupasta eurolla. Koomisuudessaan se on niin viehättävä, että pakko se on saada pojusen tulevan huoneen seinälle. En tahtonut siihen tavallisia kehyksiä laittaa vaan löysin Vintagen Viemää -kirjasta ohjeen tällaiseen opetustaulu lookiin. Siitä tuli ihan kiva, mutta nuo nurkkaraudat ovat kyllä aivan liian paksut.

Täytyy muuten tunnustaa, että ostin tuon Katja Rinkisen tuunauskirjan alennusmyynneistä. Lainasin sen jo pariin otteeseen kirjastosta, joten totesin, että on se sellainen opus, joka on pakko olla myös omassa hyllyssä.

I bought this "Ideal boy" poster from this colorful store in Berlin for one euro. It's so comical that I just had to have it for our son's new room. I didn't want to put regular frame on it. So I made this educational board look-a-like from it with the help of a wonderful arts and crafts book called "Vintagen Viemää". It turned out ok but the corner trimmings are too wide.

I have to confess that I had to buy Katja Rinkinen's book for myself. After lending it from the library for two times I thought that it's a book that I have to have on my shelf.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...