torstai 11. lokakuuta 2012

Värikkäitä ihanuuksia


Käyn aina silloin tällöin Biltemassa ja joka kerta sieltä tarttuu jotakin mukaan. Eilen joukkooni lähtivät muun muassa nämä värikkäät lastenhenkarit. Niiden pinta on samettimainen, joten luulen pikkuisten vaatteidenkin pysyvän niillä hyvin. Hinta oli naurettavat 1,99 euroa/5 kpl.

Teippitarhasta tilasin muutaman teippurullan askarteluita varten. Toimitus oli jälleen kerran supernopea ja kotiin asti.

Työkaverini on lukenut blogiani ja hän toi minulle muutaman lahjan, jonka arveli sopivan kotiimme. Hänpä oli oikeassa. Pullonkorkit ja tulitikkupuntti ovat varsin viehättäviä, mutta eniten minua kiehtovat Fiskarsin valmistamat naulat. Kaikki on niin hienosti pakattukin, jotteihän niitä voi mitään avata. Kaikki ihanuudet olivat kuulemma löytyneet vanhan kyläkaupan loppuunmyynnistä jostain päin Suomen niemeä. Kiitos paljon!

Every now and the I visit Biltema and everytime I buy something. Yesterday I found these colorful clothes hangers for kids. They have a velvety surface so I think that even small clothes will stay on them. They cost ridiculous 1,99 euros for five.

From Teippitarha I ordered myself washitapes. The delivery was yet again superfast and straight to my door step.

A collegue of my had spent time reading my blog and had decided to give me a few gifts that he thought would suite our home. Boy was he right. The bottle caps and the matches are very inspiring but the nails made by Fiskars are so cool. All packaged so nicely that I will not open them. All of these he had found at an end sale of an old village store somewhere in Finland. Thank you so much!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kyllä nuo henkarit! Kuka sanoo, että niiden tulisi olla mustia, valkoisia tai puisia? :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihania! Täytyy olla samaa mieltä. Värit ihanan herkulliset ja se samettipinta on kivan tuntuinen. Samoja henkareita oli aikuisillekin, mutta aika tylsän värisiä verrattuna näihin. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...