sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Marmorilaattaa ja joulunpunaista


Viikko sitten nappasin kirppikseltä kyytin yhden ainokaisen marmorisen laatan (kaippa tämä marmoria on). Laitoin sen keskelle ruokapöytää ja yritin sen päällä tuikkukippoja pitää. Näytti niin yksinäiseltä ja jotenkin vajaalta, että hain eilen kaksi laattaa sen seuraksi. Nyt niitä on kolme ja nyt ne näyttävätkin jo joltakin.

Hyasintin laitoin vanhaan peltipurkkiin, ja pojusen kanssa laitoimme jouluvalot ja -banderollin paikoilleen. Kirpparilta pikku pätkä halusi ehdottomasti joulupallon, jonka päällä keikuttelee kissa. Nyt se koristaa oven kripaa. Kauniin kranssin sain tuttavaltani, johon törmäsi kirpputorilla. Suuret kiitokset vielä näin jälkikäteenkin! Se on tehty jostakin erikoisemmasta kuusilajikkeesta, koska havut ovat ihanan pehmeät. Toivottavasti se säilyy hyvänä pitkään.

A week ago I bought on slate of marble from the flea market but it looked so lonely at the dinner table so I had to go and buy two more. Now it's much better accompanied by hyacinth and some candles.

With the little boy we put already some Christmas stuff up. Lights are almost on every window and the banner is on the wall. From the flea market the boy wanted to buy a Christmas ball with a cat on it. Now it's decorating his room. He lovely wreath I got from a acquaintance. I sent my thanks! It's made from soft needled spruce branches and I hope it lasts a long time. 

2 kommenttia:

  1. Tyylikäs! Kirpparilta tekee välillä aivan täydellisiä löytöjä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hieno siitä tuli! Ja tuon pystyy sitten palastelemaan, jos tuntuu liika massiiviselta. Kirppikset on kyllä aarreaittoja, mutta välillä kyllä joutuu itseään hillitsemäänkin, jottei aivan kaikkea kotiin kuljeta.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...