lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulu – se meni jo

Jouluhan sujahti ohi melkeinpä huomaamatta. Olin töissä viimeiseen asti ja mies poikasen kanssa laittoi joulua valmiiksi. Jouluaatto oltiin kotosalla ja pukki käväisi kylässä. Lahjoja oli monta säkillistä ja pojunenkin jaksoi ihmetellä kuinka kiltti hän on ollutkaan.

Kuusessa koristuksena Ikeasta lomallani löytämiä kettuja ja pöllöjä. Sienet olin hamstrannut Stockmannilta jo vuosi sitten, mutta tyystin unohtanu niiden olemassaolon. Lasiset kävyt on Tiimarin loppuunmyynnistä. Piparkakkutalo tehtiin jo pari viikkoa sitten. Viime kerrasta viisastuneena en yrittänytkään kasata sitä sulatetulla sokerilla vaan pikeerillä. Fortuna tuli pukinpussista ja on kovin mieluinen myös äidille. Kummipojalta saatu amaryllis puhkesi kukkaan joulupäivän aamuna. Tapaninpäivän aamuna kuura oli tehnyt kukkia makuuhuoneen ikkunaan.

Jotenkin on tämä bloggailu vähän jäänyt taka-alalle, kun olen aivan täysin joutunu instagram-huuman valtaamaksi. Sinne tulee kuvatuksia useammin kuin tänne nykyään. Tilini löydät täältä.

Christmas went by almost without noticing. I had to work until the 23rd and my hubby got everything ready for the big day. Christmas eve we spent home and even got a visit from Santa. The little boy got so many presents that even he wondered that had he really been that nice. 

Foxes and owls that decorate the christmas tree I've bought from Ikea. The swamps I had bought and forgotten about a year ago from Stockmann. The glass pinecones are from Tiimari. The gingerbread house we made already a few weeks ago. This time I put it together with mixture of egg whites and powdered sugar instead of melted sugar and didn't burn my fingers. The amaryllis we got from our godson started to blossom on Christmas Day. On Boxing Day frost had painted flowers on to our bedroom window.

I'm sorry I've been a lazy blogger lately but the instagram bug has taken over  me. I end up putting stuff up there more often than here. You can find me on instagram here. 

4 kommenttia:

 1. Meille oli tonttu tuonut tuollaisen fortunapelin aattoaamuna kuusen alle lapsia riemastuttamaan. Meni illan odottelu lapsilla tämän ja piirrettyjen parissa mukavasti. Minun piti perehtyä joululoman aikana tuohon instagrammiin, mutta edelleen tekemättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo fortuna on kyllä kiva peli. Oli mummilassa lapsuudessani samanlainen ja nyt on pojusella myös. Aina se iPad pelit voittaa ainakin äidin mielestä! Olin kamalasti tuota instagramia vastaan, mutta nyt on kyllä takki kääntynyt ja pahoin. Mukaan vaan! Kyllä sen äkkiä oivaltaa :)

   Poista
 2. Joulu todella joutui nopsaa tänä vuonna. Ihana tuo kettukoriste ja fortuna peli on kyllä hauska, vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä rivakasti tosiaan meni joulun aika tai ehkä se vaan tuntuu siltä. Kettukoristeita oli paketissa kaksi ja niitten parina kaksi pöllöä. Niitä ei näykkää kuvassa lainkaan. Fortuna on ihan super! Toivottavasti pysyvät vain nuo pallot tallella :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...