sunnuntai 14. joulukuuta 2014

MatotettuEn tiedä onko otsikko edes sana, mutta menköön nyt. Anttilassa on ollut jos jonkinlaista kuponkitarjousta viime aikoina. Tällä viikolla leikkasin Matto -40% -kupongin lehdestä ja lähdin katsastamaan mattovalikoimaa. Silmääni otti valkoharmaa Latu-matto. Harmikseni sen yläreunassa meni pieni kudontavirhe eikä myymälässä ollut kuin yksi ainut kappale. Onnekseni sain soviteltua hintaa myyjän kanssa meitä molempia miellyttävään summaan. En ole bukleemattojen ylin ystävä, mutta silti mukaani tarttui vielä tämä keltainen salmiakkikuvioinen matto pojusen huoneeseen.

Last week I ended up buying two new carpets for our house. I cut out a reduction coupon from the newspaper and got even more discount on the white-gray carpet because it had a tiny tiny flaw on the other end. I'm not a big fan of boucle carpets but ended up buying this bright yellow one for the boy's room.

4 kommenttia:

 1. Voi kun kivat matot ja tuo keltainen sopisi kyllä meidänkin tyttöjen huoneeseen mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta paljon! Noita keltaisia oli myös harmaita ja mintunvihreitä. Hetken pitelin jo mintun väristä kainalossani, mutta vaihdoin sen kuitenkin tuohon keltaiseen.

   Poista
 2. Huputettu, kukitettu, matotettu...on se sana ja varsinkin tuo ylimmäinen matto mielyttää mun silmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuin siis matotetulla ihan oikeaan sanaa....hyvä niin :) Se villamatto on vaatinut hetken totuttelua, mutta kyllä siihen silmä on jo tottunut. Piirun verran suurempi sais vain olla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...