sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Mintunvihreä muodonmuutosPeilipöytä ennen toimenpiteitä. The dresser before the makeover.

Vihdoin ja viimein saimme kannettua maalaamani kampauspöydän makuuhuoneen nurkkaan. Tämän kaunottaren perin jo aikoja sitten, mutta projekti on tuttuun tapaani venynyt hieman. Reipas vuosi sitten hioin sen jo maalauskuntoon ja ostin maalitkin, mutta se vain jäi.

Myös tuttuun tapaani tästäkin puuttuvat vielä vetimet. Vanhat vetimet ovat eri paria ja ne on jossakin vaiheessa vaihdettu, joten eivät ole alkuperäiset. En kuitenkaan ole vielä päättänyt, että tahdonko tähän perinteikkäät vetimet vai lähtisinkö vallan modernimmalle suunnalle. 

Pöydästä löytyy myös tekijän jurvalaisen huonekaluliike Lauri Viitalan leima. Samaten peilin taakse oli suojaksi pyöräytetty silloin uutta nyt jo vanhaa sanomalehteä. Pojunen toi värikkäät dinosaurukset istumaan peilin reunalle, johon ne passaavat mainiosti.


This project has also been bubbling under for quite a while now. I got it finally finished but as it turns out to be a habit of mine it's also still missing the handles. The ones I took off were portably changed during the previous paint job and are a mix match so I want to change for something nicer. I have not yet decided will I go for a more original look or will I change them for modern not so unusual look.

The maker stamp can be still found on the back of the dresser. It's from a carpenter from the city of Jurva. Also the new now old newspaper was put on the back of the mirror. The boy brought little dinosaur figures on the edge of the mirror. They fit there perfectly.

17 kommenttia:

 1. Tässä toimii erinomaisesti rohkea värin vaihtaminen sen sijaan, että tuo olisi entisöity. Tulipas siitä herkullinen ja sopivan moderni! Leima on ihana yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mietin keltaistakin, mutta lopulta päädyin tähän mintunvihreään. Nyt vain pitäisi ne sopivat vetimet vielä löytää jostakin.

   Poista
 2. Apua miten uskomattoman sievä hänestä tuli <3

  VastaaPoista
 3. Hieno muodonmuutos! Minunvihreä sopii tuohon kuin nakutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika hyvin tosiaan väri sopii, vaikka itse sanonkin :)

   Poista
 4. voi että, aivan ihana!! nyt harmittaa, kun juuri tuli ostettua sitä tuttua ja turvallista valkosta kalustemaalia tuunailuihin, kyllä nää karkkivärit vaan on niiiiin ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihaluista! Valkoinen on kyllä myös priima väri. Ainahan sitä voi piristää värikkäillä esineillä tai esimerkiksi kontaktimuovilla. Intoa tuunailuihin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...