torstai 22. lokakuuta 2015

Kaidetta käytävälle


Tämä blogi on myös hyvä päiväkirja. Juuri tarkistamani tiedon mukaan siitä on kaksi vuotta, kun uuden ja vanhan puolen yhdistävä käytävä valmistui. Ei aivan kahta vuotta käytävällä oli myös väliaikaiseksi tehty kaide. Kesällä puoliskani hitsasi tarkkojen ohjeideni mukaan käytävälle talon henkeen sopivan kaiteen. Mutta toki eikä tämäkään vielä aivan vallan valmis ole, siitä päältä puuttuu vielä jotain. Mietimme siihen puuta, mutta sitten muutin taas mieleni ja aina vain se on ilman kaiteen päällystää. Ehkä vielä keksin siihen jotakin.

To keep a blog is like to keep a journal. Easily I could check that's been two years when the corridor that connects the "new side" with the rest of the apartment  was finished. But it has not quite been two years that we've had a temporary bannister in the corridor. During the summer my hubby welded together a handrail which I planned. It turned out quite nice and it complements the spirit of the house I think. Though it too is not quite ready. It's missing a piece of wood or something to put on the hand railing. Maybe I'll figure something out.

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sitä mallailtiinkiin jo kyllästymiseen asti. Parvekkeen kaide on tulollaan samanlainen.

   Poista
  2. Hei vielä, blogissani on sinulle haaste. :)

   Poista
 2. Mikäs poijjalla on hukkeluksis?

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma ja väritys käytävässä :) tykkään! Ja kaide on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käytävän ja portaikon lattia olivat aikaisemmin punaiset, mutta yhtenäisyyden vuoksi maalattiin ne myös harmaaksi.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Se on jännä, miten se näyttää eri suunnista ihan erilaiselta.

   Poista
 5. No on kyllä upea kaide, ei voi kuin yhtyä kuoroon! Sopii hienosti talon ja käytävän henkeen.

  VastaaPoista
 6. Hei! Kiitokset haasteesta! Pitääpä käydä kurkkaamassa. Täytyy toki varoittaa, että olen kovin huono näihin osallistumaan. Mieluusti luen kyllä muiden omia :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköistä, tykkään kovasti miehesi tekemästä kaiteesta. Hauska myös tuo ovessa oleva "Arkisto" kyltti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kaide on kyllä minunkin mieleeni. Kauan sitä kyllä suunniteltiinkin, mutta toteutusta kannatti kyllä odottaa. Sopii mielestäni talon henkeen varsin oivallisesti. Arkisto kyltin löysin jo ennen kuin asumme tässä kaupassa kirpputorilta. Lopulta se päätyi tuohon komeron oveen, joka on tietenkin täynnä tavaraa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...