lauantai 14. toukokuuta 2016

Kaffi- eiku kasvihuone


Tarina kertoo, että kutsuin lapsena kasvihuoneita kaffihuoneiksi. Ei se kovin vikaan mennyt, koska yhä useammin olen törmännyt kasvihuoneisiin, joita käytetään myös kahvihuoneina. Meidän kasvihuoneemme on viittä vaille valmis. Sitä on suunniteltu siitä asti, kun vaihdoimme taloomme ikkunat. Suunnitelmat kuitenkin tyssäsivät, kun tulin guugletelleeksi valmiiden kasvihuoneiden hintoja. Olisihan itse tehty ollut varmasti persoonallinen ja mukava, mutta ajan ja hermojen säästämiseksi päädyimme valmiiseen ratkaisuun.

Ilman  tuunaamista ei tästäkään selviydytty. Tahdoin ehdottomasti mustarunkoisen kasvihuoneen. Väri olisi kuitenkin tuplannut kasvihuoneen hinnan, joten päädyimme maalaamaan sen. Saas nähdä kuinka väri kestää Suomen säät.  Ovi vielä puuttuu ja pohjatyöt on tekemättä. Toivottavasti niissä ei mene enää kovin kauan, sillä tomaatin- ja paprikantaimet jo odottavat.

I bought a green house. It's been on our to-do list for a quite a while now. First we thought we'd make it out of our old windows but after a little research we ended up buying one. Just to save time and our nerves. 

We ended up modifying the green house just a bit. The bear aluminium frame was not to my liking so we spayed it black. They're black framed greenhouses on the market but the price was double compared to this one. Of course it took a few paint cans but the result is to my liking. Let's see how it holds up the changing Finnish seasons.

The door is still missing and also I've just begun the ground work. Let's see how long it will take. Not too long I hope because I already have some tomato plants waiting. 

2 kommenttia:

  1. Tulee hyvännököinen kasvihuone. Pianhan toi on valmis, jotenka ei muuta kuin taimet sisälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos keuhuista! Nyt huone on jo valmis. Olen sinne jo tomaatintaimia vienyt, mutta mietin kyllä, että veinkö turhan aikaisin. Kovin kylmiä kun päivät ovat välillä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...