torstai 26. toukokuuta 2016

Kurkistus asuntomessuille

Kimara Katariina

Koti Pentik

Kabareediiva Zazalle sisustettu asunto

Pääsin viime lauantaina aivan kertakaikkisen ihanaan joukkoon aivan kertakaikkisen ihanaan paikkaan. Bloggaajat oli kutsuttu tekemään pieni etukäteiskatselmus yli kymmeneen kohteeseen tulevilla asuntomessuilla Seinäjoella. Otin kutsun riemuissani vastaan. Kiitos katujuhlan järjestämisestä Tiinalle ja Hannalle!  

Mukana päivässä olivat myös Hotelli-Ravintola Alma, Valkoinen Puu, Mallaskosken panimoravintola sekä Sarkoa Ky, Lapuan Kankurit, Kuplika, Lennol, Seinäjoen kaupunginteatteri, Pro Agria maisemasuunnittelu ja Asuntomessut. Kiitokset suuret myös yhteistyökumppaneille!

Ja lämpöiset kiitokset myös kaikkiin kohteisiin, joihin pääsimme kurkistamaan. Tässä muutama kuvatus, mutta lisää on kyllä luvassa.  

Last Saturday I was invited to be part of an absolutely magnificent group and to visit an absolutely magnificent place. Tiina and Hanna had arranged a street party at the up and coming Seinäjoki housing fair and the hole group was lucky to get a sneak peak of over ten houses. 

Thank you again for all the collaborators and a special thanks also to all the houses we got to visit. Here is a small preview for you. And don't you worry, there's more to come. 

2 kommenttia:

 1. Tarkoitus olisi myös käydä messuilla, onhan siellä sukulaisen talo. Jota ehdottomasti pitää päästä katsomaan ja myös monta muuta taloa ja pihaa.
  Meillä ei ole pitkä matka, samalla paikkakunnalla asutaan, mutta 30 km etelään :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa mennä ja erityisesti, jos on sukulaisen tupa siellä näytillä! Saako udella mikä talo se siellä on?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...