sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Simaa ja tippaleipiä


Alkuvuodesta ostin kaksi lasista pulloa Halpa-Hallista kahdella eri kerralla. Ensimmäisen ostin superalen aikaan ja sain sen 75 sentillä. Pullon hyväksi havaittuani menin hakemaan sille paria ja ale olikin jo loppunut. Jouduin  kaivamaan kupeestani peräti puolitoista euroa. Komeita ovat! Varten vasten tätä kuvaa varten ujutin toiseen pulloon simaa ja toiseen vettä kera rosmariinin oksan. Kaveriksi simalle tein tuttuun tapaani tippaleipiä. Pikamunkit jätin suunnittelun asteelle, koska eivät koskaan ole onnistuneet. Hyvää vappua!

At the beginning of this year a bought these two lovely glass bottles from our local market. First one I bought during the supersale and got it for 75 cents. When noticed good in use I went to buy a second one. The sale had ended so I had to pay a staggering 1,50 for the other one. I think they're quite beautiful and just right size. For this picture I put mead in the other and water with a brach of rosemary in the other. Also made some biscuits to celebrate the occasion. Happy first of May!

8 kommenttia:

 1. Yksinkertaista ja niin tyylikästä! Tällaiset ideat viehättää kovasti, että näkee "tavis"kauppojen esineissä hienouksia, jotka ei siellä hyllyrivistöjen seassa tule esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Taviskaupoissa on kyllä kaikenlaista, kun vain silmä löytää. Biltema on toinen suosikkini. Sieltä löytää askarteluun ja sisustukseenkin aina välillä kaikenlaista.

   Poista
 2. Hauskat pullot oot löytänyt! Halpa- Halli on kyllä välillä hyvä paikka tehdä löytöjä, etenkin jos käy harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta Halpa-Halli kyllä yllättää positiivesti ja usein.

   Poista
 3. Todella kauniit pullot! Eipä uskoisi Halpa-hallin esineiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halpa-Hallista ja muistakin marketkaupoista löytyy aina välillä yllättävän hienoja juttuja. Ne pitää vain sieltä löytää, kuneivät niin helpolla tulee silmään :)

   Poista
 4. Hienoja ovat pullot. Kiva idea laittaa oksa vesipulloon. Pitäisi itsekin kokeilla, tosin ei mulla tuollaista oksaa ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin juuri Halpa-Hallissa ja pulloja oli vielä hyllyllä. Rosmariininoksan sijasta voi koittaa jotakin muutakin esimerkiksi sitruunamelissaa tai mustaherukan oksaa. Tai mikä jottei vaikka nokkosta :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...