sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Teetä ja designiaEn voinut olla ostamatta tätä paketillista teetä, kun silmäni kohtasivat sen ja muut ystävänsä kaupan hyllyllä. Voiko kauniimpaa pakettia olla? Kerrassaan ihastuttavaa designia. Paketteja oli useita erilaisia ja päädyin tähän appelsiiniteeheen. Se on aika laimeaa verrattuna thaimaalaiseen inkivääriteehen, jota ostin toissa viikolla. Molemmat ovat kyllä hyviä omalla tavallaan.

I could not resist the temptation to buy this tea packet when I noticed on the supermarket's shelf. Can you imagine a more beautiful package? I just adore the design. They were lots of different teas to choose form all with this gorgeous design. I chose orange tea. It is quite mild compared to the ginger tea which I bought from a Thai store last week. They're both good in their own way.

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuota samaa sarjaa monta pakettia. Ostosyynä kaunis ulkokuori, mutta onneksi makukin on kohdallaan. Kokeile organic uplifting infusionia, siinä on lakritsaa ja sen pitäis hillitä makeanhimoa.

  VastaaPoista
 2. Pitääpä kokeilla tuota makeanhimon taltuttajaa. Täällä kun asuu pieni sokeriaddikti. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Tuli vihdoin kunnon makeanhimopäivä ja aukaisin tuon upliftin infusionin...aika tujua, mutta toimi!

  VastaaPoista
 4. Haa! Mun pitää kans hakea sitä. Oli vain tuola suuressa marketissa tätä tarjolla, että täytynee raahautua sinne. Appelsiiniteetä on vielä muutama pussi jäljellä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...