lauantai 24. syyskuuta 2011

Uuret klasit


Ostimme uudet ikkunat sekä uuteen laajennusosaan että myös tähän vanhalle puolelle. Tässä meillä oli vielä alkuperäiset yli 50 vuotta vanhat ikkunat. Peittelin pöytiä ja piironkeja muoveilla ja lakanoilla. Se tuli kyllä tarpeeseen, kun tuuli heitteli moskia pirin pärin asuntoa. Nyt ikkunat ovat paikoillaan vain listoja vaille. 

We bought new windows for the hole house. We had original windows still which were over 50 years old. I covered furniture under plastic and sheets. And boy was that a good thing. The wind blew all the small trashes all around the apartment. Now the windows are in place. All we need is the moldings around them.

2 kommenttia:

  1. Se näkyy sitten toivottavasti talven lämpökustannuksissa. Laitoin muuten pystyyn oman blogin ja laitoin sut tietenkin suosikkeihini. Osoite on http://allthenicethingsmadefor.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Heip! Joo säästöä toivotaan ja josei vetäisi niin kovasti talvella. Nyt on hyvät tuuletusräppänätkin. Ei tarvi enää nitoa hyttysverkkoa ikkunan ulkopuitteisiin. Kävin blogias kattomas ja laitan sen kans tuohon mun suosikkilistaan :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...