tiistai 20. syyskuuta 2011

Uusia vanhoja leikkikalujaKirpparilta kyytiini tarttui tässä päivänä eräänä tämä mainio Fisher Pricen lentokone. Se on ilmeisesti 70-luvulta, niin ainakin siinä kiinni olleessa lappusessa luki. Sain sen ja kyydissä olleet neljä matkustajaa vain viidellä eurolla.

Olohuoneeseen pystytettiin eilen pojusen avustuksella tämä punavalkoinen teltta. Työkaverini oli siivonnut komeroitaan ja antoi tämän ihanuuden meille. Yksi putki oli mennyt hukkaan, mutta se ei menoa paljon haittaa. Ikkunassa oleva reikä on pojan mielestä vain plussaa.

This old Fisher Price plane I bought from a fleamarket. I got it and the four passengers on it for just 5 euros. It's form the 70's at least that's what it said on the pricetag.

Yesterday I put together this tent with our boy. My work colleague had cleaned his closets and found this tent belonging to his son's. He gave it to our little boy which was very nice. One of the tent "tubes" had gone missing but it doesn't matter. And the hole in the window just adds excitement at least to our son. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...