torstai 12. tammikuuta 2012

Helppoakin helpompi saaristolaisleipä



Tämäkin ohje on odottanut vuoroaan joulusta, mutten millään muka ehdi sitä tänne naputella. Tässä se tulee; maailman helpoimman vuokaleivän ohje. Olen aina luullut, että siirappisen ihanan limpun tekeminen olisi vaikeaa ja vaivalloista vaivaamisineen, mutta eihän se sitä olekaan. Sain kollegaltani tämän ohjeen jo toissa jouluna ja väänsin pari leipää myös täksi jouluksi. Ohjeen löydät täältä.

This receipt has waited for its turn for a while now. Somehow I have not seemed to find time to tap it in here. Here it is; a recipe for the world easiest syrup-rye-bread. It actually sounds weirder  than it is. It's a lovely dark bread with a sweet taste. I've always thought that bread and this kind of bread especially takes a really longtime to make and is difficult to get right. But no, this was super easy. I got the receipt from my colleague already a year ago.  You can find it here.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia:

  1. Mun ohjeessa (äidiltäni peritty, joka taas sai sen entiseltä hoitotädiltäni, ehkä parikymmentä vuotta sitten) piimän tilalla appelsiinituoremehu. Jumalainen limppu, joulu ei vaan tule ilman sitä! Sopii muuten erittäin hyvin myös joulun juustolautaselle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Täytyypä kokeilla. Appelsiinimehu tuo varmaan lisää makeutta kuin tuo piimä ja se passaa mulle. Limpun täytyy olla ihanan makea :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...