sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Virtuaalinen muistitaulu


Olen törmännyt useasti ihaniin löytöihin netissä; muissa blogeissa tai verkkokaupoissa. Osoitteen olen laittanut tallelle kirjanmerkkeihin, kirjoittanut ylös johonkin tai tallentanut kuvia koneelle. Sitten kun tulee aika jälleen löytää tämä ihanuus, ei sitä paikallista sitten millään. Nyt meille kirjanmerkkipalkkinsa jo tukkoon tykittäneille on tullut ratkaisu pulmaan. Pinterest sivu on virtuaalinen muistitaulu, jonne voi merkitä muistiin haluamiaan verkkosivuja. Niistä muodostuu luomasi otsikon alle kiva kokonaisuus ja pystyt aina jäljittämään kuvan takaisin löytöpaikkaansa. Pystyt myös seurailemaan muitten löytöjä ja liittämään niitä omaan tauluusi. Oikein kiva ja kätevä. Ainut miinus on, että tarvitset Facebook tai Twitter -tilin aloittaaksesi. Pinterest löytyy täältä.

On many occasions I've stumbled upon lovely ideas and pictures over the internet. On other people' blogs or web stores. The address I've saved into my bookmarks, written down somewhere or uploaded photos. When it's time to find the site again  often I cannot do so. Now for us who have filled their bookmark menu there's a solution. It's called Pinterest. It's a virtual memo board where you can pin up the stuff you've found online. You can also follow other people's finds. Really nice and handy. The only down side is that you need a Facebook or a Twitter account to start pinning. 

4 kommenttia:

 1. Hei, kätevä linkkaus, kiitos!
  Ihana blogi muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Tervetuloa uudelleen :)

  VastaaPoista
 3. Sama ongelma, täytyy ottaa tuo käyttöön! Kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
 4. Ihan fiksu vekotin se on. Ja kätsysti saa tuota muistitaulua täyttääkiin. Ei siis tarvitse kopioida verkko-osoitteita eikä liittää niitä mihinkään. Mä voin kutsua sut sinne vaikka käyttäjäksi. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...