Vieläkö sitä ehtisi tekemään omppupiirakkaa? Tämän piirakan tein omista omenoistamme muutama viikko sitten. Laitoin korkealaitaiseen kakkuvuokaan leivinpaperin ja painelin valmiin murotaikinan ylös reunoille. Täytteeseen sekoitin vaniljarahkaa, kananmunan, sokeria ja tietenkin omenan paloja. Ruusukkeet on tehty, uskokaa tai älkää, omenankuorista! Idean siihen löysin jostakin toisesta blogista, jota en tietenkään enää paikallista.
You still have time to make applepie from fresh domestic apples. I made this pie already a few weeks ago from our own apples. I put a parchment paper into a cake-tin with high edges. Pressed my store-bought dough high up and filled it with vanilla quark, egg, sugar and of course slices of apple. The roses on top are made, believe it or not, from apple peels! I found the idea form another blog which I seemed to have lost from my radar.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti