keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Esimakua tulevastaVinkkasin aikaisemmin, että jotain on täällä Osuuskaupalla tekeillä. Nyt se on virallista ja nyt siitä saa puhua. Jo keväällä minua lähestyttiin ja kysyttiin olisinko innokas tekemään jotain Kurikan Asu ja Elä -messujen yhteyteen. Tottakai olin. Kesällä ajatus eteni idean tasolta suunnitelmaksi sisustaa upouusi kaksio Kurikasta saatavilla tuotteilla.

Nyt kaksio on melkein valmis ja lauantaina koittaa h-hetki, kun ovet aukeavat yleisölle. Pikkuisen jännittää, kun en ole mitään koskaan tällä tavoin sisustanut. Kotona kun sisustus syntyy pitkällisten pohdintojen ja vuosien elämän kylkiäisenä. Tule sinäkin tulevana lauantaina 13.9. katsomaan, miten onnistuin. Itse olen paikalla aamukymmenestä yhteen. Täältä löydät kaikki kohteet ja täältä lisätiedot kaksiosta(ni).

Kuvissa pientä esimakua, koska kaikkeahan ei sovi vielä paljastaa.

As I hinted earlier something is going on but I could tell what. Well it's official now. Already in the spring I was asked if I wanted to do something for our fair here in Kurikka. Of course I said yes and during the summer the plans became clearer: I was going to decorate a two room apartment in our city center with products available from our city. 

Now the flat is almost ready and on Saturday is the big day when the doors will open for the public. I'm a bit nervous because decorating your own house is a bit different. You can do it in the long run but this was put together in a much shorter time. If you happen to be in Kurikka Finland next Saturday 13.9.,  I'll be showing the apartment from morning at ten to one o'clock. The house is open until four. Here you can find all the places to visit during the fair and here a bit more about "my" apartment.

From the photos you'll get a sneak preview because all cannot be revealed at once.


2 kommenttia:

  1. Kiva idea, pitää tulla paikalle. Pitikö muuten kaiken olla uutta? Eikö kirppari- tai kierrätystavaralla saanu sisustaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tavarat on uusia. Jos joku iskee silmänsä niihin, niin tietää mistä voi ittelleen hommata. Tein pieniä tuunauksia myös, joihin saa ohjeetkin mukaansa, jos tahtoo. Tervetulua!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...