sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kaksion keittiössäKierros kaksiossa jatkuu. Nyt vuorossa on keittiö, joka on samaa tilaa viimeksi esitellyn olohuoneen kanssa. Oli omituista huomata, että vaikka tavaraa tuotiin hissilasteittain ne kummasti vain upposivat tilaan eikä asunnosta tullut ollenkaan tukkoisen näköinen. 

Keittiöön löysin mielestäni mainion mustan pöydän pehmustettuine tuoleineen Pohjanmaan Kalusteelta. Pöydästä ehkä myös lähti osittain mustan salakavala hiipiminen asuntoon. Katossa roikkuva oranssi peltinen kattovalaisin Kurikan Sähkötarvikkeelta. Siinä on ihana kangaspäällysteinen musta johto. Lampun oranssi väri oli yksi kimmoke väripalettiin kuten oli myös viime kerralla esitelty vaaleansininen nahkarahi.

Tiskipöydän vasemmassa laidassa oleva korkea kannellinen peltilaatikko on Sisustus Ruufuksesta ja sen edessä Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kurika Kukkakontista Musta 5101 -sarjaan kuuluvia astiapyyhkeitä. Samaa sarjaa ovat myös musta tiskiharja, tirskirätti ja pumppupullossa oleva tiskiaine. Peltinen leipärasia puisella kannella on Halpa-Hallista kuten on myös lamppuun sopiva oranssinen keraaminen uunivuoka. Kapustat ovat omia tuunauksiani, mutta niiden tölkki on Halpa-Hallista. Samaten pieni mutteripannu ja sen alla oleva kalakuvioinen astiapyyhe. Kukkaistutus mikrosyvennyksessä ja ruokapöydän kaunis leikkokukkakimppu ovat molemmat Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kurikan Kukkakontista. 

Kattauksen kanssa kävin pientä kamppailua. Kävin Halpa-Hallin astiahyllyllä pariin otteeseen ennen kuin uskalsin kyseiset astiat mukaani ottaa. Aamupalakattauksessa on Piilopaikka-sarjaan kuuluvat aluslautaset ja niiden päälle turkoosit Teema-sarjan syvät lautaset. Piilopaikka kannun alla on myös turkoosi Teema-lautanen. Koko-mukeja on myös kattauksessa ja juomalaseina aina niin ihanat Sarjaton-lasit. Keksien alla on perusvalkoinen soikea tarjouiluastia. Aterimet ovat Fiskarsin. Olin hankkinut palluraiset servetit jo ennen kuin kattauksesta oli varmuutta. Meinasin vaihtaa ne johonkin yksivärisiin, mutta kuitenkin niitä testattuani huomasin niiden sopivan varsin oivallisesti kokonaiskuvaan. Kattauksen pyöreitä muotoja jatkavat myös sokeri yms. kippoina toimivat Kastehelmi kynttilälyhdyt.

Ai juu, jääkaapin ovessa on tuunaamiani magneetteeja.

The tour continues to the kitchen. Sorry in Finnish only but enjoy the pictures.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Niitä oli tarjolla myös valkoisia, mutta onneksi rohkaistuin ottamaan tuon mustan. Astiatkin näyttävät aivan erilaisilta mustalla pöytäpinnalla.

   Poista
 2. Musta ruokailuryhmä ja tuo oranssi lamppu ovat mainio yhdistelmä! Mulla on pari retrolamppua varattuna tulevaan kotiin, ne ovat vähän tuon valaisimen tyylisiä ja tämän kokonaisuuden nähtyäni vahvistaa ajatustani siitä, että meidän keittiöön voi hyvinkin sopia toinen niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Tuo lamppu on kyllä ihana. Sen johto on kangaspäällysteinen ja myös tuo ritilä on musta, vaikkei sitä meinaa kuvista erottaa. Tästä lampusta oli tarjolla vähän rauhallisempiakin värejä, mutta jotenkin tuo oranssi vain tarttui mukaani. Onnea uuteen kotiin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on kyllä aika hieno ja värikin just passeli!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...