maanantai 15. syyskuuta 2014

Kaksiossa osa yksi

Sisustamassani kaksiossa vieraili lauantaina Asu ja Elä -messujen aikaan yli 420 ihmistä ainakin vieraskirjan mukaan. Moni varmasti ohitti kirjan nimeään kirjoittamatta, joten päädyimme arvioissamme mukavaan tasalukuun 500 ihmistä. Aikamoinen määrä 46 neliölle. Kiitos kaikille vierailijoille! Minulla oli oikein mukavaa, toivottavasti teilläkin. Lupasin laittaa kuvia asunnosta niille, jotka eivät paikan päälle päässeet. Ja mikä nottei niillekin, jotka pääsivät.

Aloitan tämän usemman postauksen sarjan parvekkeesta, jossa oli valmiina harmaa terassimatto, jonka päälle tahdoin jotain värikästä. Sitä löytyikin ihanan raitaisen räsymaton muodossa Matto- ja Kudemyymälä Pukkilasta Jurvan Tainuskylästä. Matosta löytyi parvekkeen punainen lanka eli punaiset yksityiskohdat. Viime hetkillä parvekkeelle tuli vielä vilahdus keltaista, kun vaihdoin sinisen fleecepeiton keltaiseen ja sen pariksi toin suuren keltaisen lyhdyn. Molemmat löysin Halpa-Hallista.

Puutarhatuolit ovat osa suurempaan kokonaisuutta, joka ei harmikseni sellaisenaan mahtunut parvekkeelle, mutta tuolitkin yksistään ovat mielestäni varsin viehättävät. Ne löytyivät Rauta Kurikasta. Sieltä toin parvekkeelle myös valkoiset myrskylyhdyt, peltisen kastelukannun, valkoiset korit ja puisen saunajakkaran. (Kyllä, rehasin saunajakkaran parvekkeelle.)

Takaseinä loisti tyhjyyttään, mutta onneksi löysin heinäseipäistä tehdyt sisustustikkaat nojamaan sitä vasten. Ne ja värikäs CocaColan peltinen kylmälaukku ovat Sisustus Ruufuksesta. Nojatuoleilla lokoilevat muhkeat tyynyt ovat Kangas Salongista. Niissä on hauska napitus. Nahkakripaiseen sinkkivatiin tehty syksyinen astetelma ja hernevillakko amppelissa ovat molemmat Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kukkakontista.  Tarkemmat hintatiedot kunkin huoneen sisustuksesta löydät täältä.

Parvekkeella omia tuunauksiani ovat tutut aurinkokennolamput ja spraymaalatut tontut. Tikkailla kiemurteleva valonauha on myös oma tekeleeni. Siihen laitan ohjeen myöhemmin. Valkoisiin koreihin täytyi vain saada jotain täytettä. Päädyin kaalinpäihin ja porukoitteni omenoihin.

Just telling in details about the apartment I decorated for the fair in our city. In this post I'm telling about the balcony. Enjoy the pictures.

12 kommenttia:

 1. Hienoa ja kekseliästä jälkeä! Tuo keltainen lyhty tekisi mieli käydä hakemassa itsellenikin ja nuo puutarhatontut on tosi makeat noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Lyhtyjä oli muuten ainakin vihreä ja olikohan sininen myös valikoimissa. Tonttuja oli asunnossa useita, joita lapset saivat etsiä.

   Poista
 2. Tekee oikein hyvää kohdata omat ennakkoluulot ja huomata hämmästelevänsä että kaikki tavarat oli kotipitäjästä.

  Muuten, oliko Fakelta mitään ��?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy itsekin myöntää, että olin todella positiivisesti yllättynyt liikkeiden valikomista. Kyllä Kurikasta löytyy kaikkea! Fakelta ei ollut mitään, koska mukana oli jo kolme huonekalutehdasta/myymälää.

   Poista
  2. Onko ollut mitään puhetta tehdäänkö tästä sisustusjutusta perinne?

   Poista
  3. Ei oo ollu puhetta. Olishan se kiva :)

   Poista
 3. Ompas houkuttelevat korit ja aivan niin kaunis tuo keltainen lyhty <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lyhty on kyllä niin hieno, että luulempa sellaisen kotiutuvan vielä meillekin. :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin tuohon yllä olevaan ja meni kirjoitusvirheineen tähän väärään kohtaan. Mukavaa, että tähän jäi siitä kuitenkin tällainen muisto. ;)

   Poista
 5. Kylläpä näyttää kivalta! Rakastuin noihin puutarha tonntuihin, kaaleihin ja omenoihin koreissa sekä ihaniin kukkiin <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...