torstai 7. huhtikuuta 2011

Jo oli aikakin!


Siitä taitaa nyt tulla tarkalleen kaksi vuotta, kun löimme toimittaja ystäväni kanssa hynttyyt yhteen ja myimme jutun kodistamme Kotivinkkiin. Olin jo menettänyt toivoni, että sitä koskaan julkaistaisiin, mutta nyt juttu komeilee uusimmassa lehdessä. Tosin juttua sinällään ei ole vaan se on korvattu kuvatekstein, ja kuvistakin juttuun on valittu yhtä lukuun ottamatta keittiössä kuvatut kuvat. En tiedä huomaavatko lukijat, mutta pieni ristiriitahan siinä on, kun talossa sanotaan olevan yli 400 neliötä ja kuvat on otettu kaikki samoilta jalansijoilta.

Right about now it's been two years since me and a journalist friend put our heads together and sold a story and pictures of our house to a women's magazine called "Kotivinkki". I had already lost my hope that the story would ever be published but now it's printed in the newest issue. The 4000 marks long story has been edited just to short captions and the pictures selected so that it contains only pictures from the kitchen except for one. Well maybe I should be happy that it got published but I cannot help but wonder will the regular reader notice the conflict in that our house is over 400 square meters but the pictures are all taken from the same room.

7 kommenttia:

 1. Wau, onpas tutun näköistä. Tää lehti tarvii siis hommata. :)

  VastaaPoista
 2. Kekkosen kuva on ehtinyt seinällä vaihtua kruusatumpaan verioon, muutoin on kyllä hyvinkin saman näköistä meillä vielä. Hae toki lehti. Katsoin äsken kauppareissulla, että se oli tarjouksessakin :) Siellä ei kyllä meistä ole muuta kuin tuo aukeama, joka on kuvassa, mutta oli sielä muita kivoja juttuja.

  VastaaPoista
 3. Moi.

  Lehti haettu. Yksi pieni virhet huomattu. Leeviä ei ole. :) On tainnut tosiaan lehtijuttu lojua toimituksessa muutaman tovin.:) Musta olis ehdottomasti pitänyt olla kuva myös teidän ihanasta pikkuvessastakin. Ja isännän työhuoneesta. :)

  VastaaPoista
 4. En oo vielä ehtinyt hakee lehteä, mutta ihan kivalta tuo näyttää.

  Väriä on paljon, mutta kuten sanoit: hieman yksipuolisesti ovat tehneet taiton. Haiskahtaa tosiaan kiireeltä tai viime hetken muutokselta :)

  VastaaPoista
 5. Moip! Hae toki lehdykkä arkistoihin, kun oli tosiaan vielä tarjouksessa. Kai ovat yrittäneet tuota punaista käyttää tuossa punaisena lankana, mutta sen takia ovat jättäneet paljon kivoja kuvia käyttämättä. Pitäishän mun jo tietysti tähän olla tottunut, ettei taittoon voi koskaan vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 6. Jenni, muista näyttää mulle tää lehti! T krista

  VastaaPoista
 7. Moikkelis! Pitääpä koittaa paikallistaa tuo lehti, jotta saat sitä kattoa. Jossakin se täällä on, mutta missä? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...