keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Remonttia tyrkkää


Vaikka talossamme on paljon neliöitä, ei pojullamme silti ole omaa huonetta. Olemme päättäneet tulevana kesänä laajentaa asuinneliöitämme varaston eli ylämakasiinin puolelle. Tilaan tulee pojuselle ikioma huone ja meille uusi makuuhuone. Saamme myös vihdoin kauan hinkumani työhuoneen.

Though we have a lot of square feet in our house our boy doesn't have his own room. That all is about to change when we are starting to renovate a storage into living space this summer. The boy will get his own room and we'll get a new bedroom as well. Also we'll get a study witch I've longed after.

4 kommenttia:

 1. Waude, nytkö remontti on tosiaan alkanut? Laitatteko sisäänkäynnin sieltä käytävän päästä vai hajotatteko sitä nykyistä makkaria ja vessaa jotenkin? Täytyy kutsua itsemme sitten katsomaan teitin uusia huoneita. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää =) Meinaatteko kesän aikana saada homman valmiiksi?

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mahtavalta! Varsinkin se työhuone on melkoista luksusta (tulee siis varmaan teidän entiseen makuuhuoneeseen?)

  VastaaPoista
 4. Remontti on tosiaan alkanut...tai no puoliska on siivonnut varaston ja vähän siellä sahaillut :) Värkeistä ollaan tarjouksia pyydelty, että eiköhän tästä kohta päästä oikein tositoimiin.

  Sisäänkäynti tulee sieltä käytävästä ja levennetään vähän sitä poistamalla niitä kaappeja. Saadaan sitten vaatehuone sinne uudelle puolelle, niin en kovin suruissani olekaan vaikka kaappitila nyt hetkellisesti väheneekin. Nykyisestä makkarista tulee tosiaan se työhuone...työhuone omalla vessalla.

  Toiveissa olisi tietenkin ennen kesän loppua saada projekti valmiiksi, mutta katsotaan nyt. Näillä kun on aina joskus tapana hieman venyä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...