lauantai 31. joulukuuta 2011

Kaupunkiloma
Saimme puoliskani kanssa hieman taukoa lapsenhoidosta ja suuntasimme nokkamme yhdeksi yöksi kohti Tamperetta. Kaupunki oli tietenkin vielä jouluvaatteissa ja sää samanlainen kuin kotonakin. Se ei tunnelmaamme haitannut vaan nautimme kahdenolosta. Söimme hyvin, kävimme elokuvissa ja minä alennusmyynneissä. 

Pakolliselta Ikean vierailulta ei puoliskani tälläkään kertaa välttynyt. Mukaan tarttui kaikenlaista muun muassa nämä Burken-purnukat. Ostin niitä vain kolme, mutta jos osoittautuvat käytössä hyviksi, voin hakea niitä vielä lisää. Etiketit purkkeihin naksuttelin tietenkin Dymollani. Laatikosta löysin markkinoilta ostamani pläkkyrin tekemän pienen kauhan. Sininen kauha on samanlainen, ja se on ollut käytössä aikoinaan osuuskaupassamme. Se tosin on jo niin nuhjuinen, ettei sitä voi enää ruoanlaitossa käyttää.

Mukavaa uudenvuoden aattoa! Huomenna onkin sitten jo ensi vuosi!

We got a little brake from taking care of the child and headed out to Tampere with my husband. We stayed over night, ate well, went to the movies and I got to do some shopping.

My husband could not escape from the mandatory Ikea trip. Among other things I bought these Burken-jars. I only bought three of them but if they turn out to be practical in use I can always buy more. The lanes I "printed" out with my old school Dymo. From one of the kitchen draws I found this little ladle I had bought from autumns market. The blue one was once in use in our shop but it is already a bit rusty so it cannot be used in cooking.

Have a nice New Years Eve! Tomorrow it'll be next year!


2 kommenttia:

  1. Löysin juuri äsken tämän ihanan blogin juuri tuon Dymon kautta. Kaunis ja todella tyylikäs ulkoasu. Pitääkin lueskella paremmalla ajalla, vaikuttaa älyttömän inspiroivalta!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun löysit ja tervetuloa uudelleen! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...