tiistai 21. elokuuta 2012

Aikamatka 70-luvulle


Kesäreissulla yövyimme hotellissa, joka oli mielestäni varsin viehättävä. Paikka oli todiste siitä, kun pintoja tai kalusteita ei uudisteta muutamaan vuoteen, ovat ne taas kivoja. Vai mitä mieltä olette mieltä 70-luvun palaverhoista, nahkaisista nojatuoleista, vihreistä seinälaatoista tai ravintolan rinkulaisesta katosta ja topatuista tuoleista? Kaiken kruunasi kolmen altaan suihkulähde, joka oli aulassa. Se oli vielä toimiva eikä sitä oltu yritetty piilottaa tukkimalla sitä täyteen jukkapalmuja. Tunnelma vain oli jotenkin epätodellinen, kun tiesi että sisustus on oikeasti vanhaa eikä uudelleen lämmiteltyä. Tuntui kuin olisi matkannut ajassa taaksepäin.

On our summer trip we stayed in a hotel that had quite a nice look to it. When you don't renovate for several years it happens that the old becomes in style yet again. That's what had happened in the hotel. Or what do you think about 70's plastic curtains, leather armchairs, green tiles on the walls or the circular ceiling and the padded chairs in the restaurant? On top of it all in the lobby there was a fountain with three "pools". It was still working and I have to give credit that they hadn't tried to hide it with yucca palm trees. The atmosphere was surreal, because you knew that the interior was really old not just new made to look old. It felt like I had traveled back in time.

2 kommenttia:

  1. Tämä näyttää paikalta jonka baarista saa vain grogeja kirsikalla ja metsästäjänleipiä. Vessoissa oli varmasti vohvelikankaiset pyyhkeet.

    VastaaPoista
  2. Juu ja uima-altaalla naisia virkatuissa bikineissään :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...