torstai 9. elokuuta 2012

Löytöjä


Olin suunnitellut kesälomamatkamme yhdeksi pysäkiksi Siurossa sijaitsevan Vintiikki-liikkeen. Liike oli kuitenkin suljettu juuri sinä päivänä, kun ajoimme siitä ohi. Tyydyttääkseni kirppiskutinani päädyin naapuripitäjän puolelle kirpputorille, jossa en ollut aikaisemmin käynytkään. Yllätys oli positiivinen ja mukaani tarttui jos jonkinlaista. Kaksi villaista vilttiä, neljä muovista munakuppia ja uuteen suosioon noussut kylppärin designklassikko Orthexin muovijakkara. Pienen bambin löysin aikaisemmin tästä oman kaupunkimme kirpputorilta. Jaccaraa ovat muuten sisustusbloggarit suositelleet jo aikaisemmin. Katso juttu täältä.

Pieni ihana pehmo panda oli kylkiäinen, kun osti kolme pussia Pandan lakritsia. Ja minähän ostin.

On our little summer trip I had planned to visit this little antique store called Vintiikki. Sadly it was closed on the day we drove by. To satisfy my craving for old things I went to a fleamarket in our neighbor town. I'd never been there and I was positively surprised. I bought two wool blankets, four plastic eggcups and a Finnish design classic a small plastic stool made by Orthex. The little bambi I found earlier from my regular fleamarket. By the way the stool is recommended by Finnish interior bloggers. The article is here if you want to check it out.

The little soft panda was a giveaway when you bought three bags of Panda sweets. And of course I bought.

10 kommenttia:

 1. Voi ei, eikai tuo bambi ole sellainen polymereeni bambi? 8)

  VastaaPoista
 2. Se on sellainen pehmyt samettipintainen eli varmaankin just tuota polymeeriä. Edellinen omistaja oli vetänyt sitä korvasta niin, että siitä oli lähtenyt pieni palanen pois :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei.. Riittävän kateellinen olen ollut lukiessani blogiasi, mutta nyt pitää melkein jo pari kyyneltä tirauttaa. Varo vain, etelä-pohojalaanen kettu viel tulee bambivarkaisiin :)

  VastaaPoista
 4. Täytynee siirtää bambi lukkojen taakse :D

  VastaaPoista
 5. Hahaa... Meillä on nyt kaksi pandaa. Ensimmäisen poika sai isä-poika-matkallaan Mikkeliin Vaajakosken Panda-myymälästä. No, hetikös panda eksyi naantalilaisen hotellin lakanoihin, ja siitäkös itku repesi. Hotellista luvattiin lähettää, jos panda pistää päänsä jostain esiin. Kului päiviä... ei tullut postia. Sitten matkaan lähti vaari ja haki lapsenlapselleen Vaajakoskelta asti uuden. Kun vaari pääsi kotiin, ruskea paksu kirjekuori odotti keittiön pöydällä. Olisi tullut halvemmaksi ostaa kolme pussia lakua kotipitäjästä : D

  VastaaPoista
 6. Hihii...Sähän voit käydä nyt hakemassa vielä kolmannen pandan ja kolme karkkipussia. On sitten kaikille omat nallet ja vielä karkkiakin ;)

  VastaaPoista
 7. Kivoja löytöjä.
  Oho, en ole tiennytkään, että Siurossa on tuollainen liike, vaikka ihan lähellä asutaankin.
  Meillä kotona on noita jakkaroita, mutta keltaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vissiin se Vintiikki vieläkin siellä Siurossa on. Huuto.netistä sen alunperin bongasin, kun myy sielläkin kivaa tavaraa. Jakkara on kyllä osoittautunut käytössä hyväksi :)

   Poista
 8. Hei! Toivottasti tavoitan sinut kommentilla.

  Sellaisia hulluuksia kyselisin, kuin että onko sinulla vielä tuo laku-banda tallella? Mahtaisitko olla halukas luopumaan siitä? Olisin valmis maksamaan jotain ja tietysti korvaamaan postituskulut :)

  Kaipaisin kipeästi kyseistä bandaa joulupakettiin meidän bandan ystäväksi ja olen epätoivoinen.

  Banda saisi varmasti rakastavan kodin!
  Ota yhteyttä: marsa.kuva@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedusteluista! Vastasin spostilla. Mukavaa joulua!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...