keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sininen soffa


Kesälomani viimeisellä viikolla tein löydön huuto.netistä. Ihana 50-lukulainen sininen soffa. Hinta enemmän kuin kohdillaan, mutta kaunotar sijaitsi Helsingissä. Pääsin kauppoihin omistajan kanssa ja sain sovittua vielä hyvän hinnan kuljetusliikkeen kanssa sen noutamiseksi. Kuulosti liian hyvältä ollakseen totta ja niin olikin. Kuljetusliikkeen kanssa ei päästy samalle sivulle sohvan noudosta ja olin jo heittämässä toivoni kaivoon. Marmattelin epäonneani kollegalleni, joka sanoi miehensä olevan menossa työreissulle Helsingin suuntaan ja hän voisi ottaa sohvan kyytiinsä. Vieläkin äimistyneenä tästä ystävällisyydestä, en voi kuin lähettää kiitokseni sohvan noutajalle vielä kerran! Nyt soffa syrjäytti nojatuolit ja on paraatipaikalla olohuoneessamme. Saas nähdä missä sen lopullinen sijoituspaikka mahtaa olla.

On the last week of my summerholiday I made a great bargain on an internet auction. A lovely blue sofa from the fifties. The price was more than right but it was 400 kilometers away in Helsinki. I made a deal with the owner and got a fair price from a transport company so they would collect the sofa. Sounded too good to be true and so it was. I didn't get on the same page with the transport company about fetching the sofa. When I was just about to fall into desperation my collague suggested that her husband could get the sofa while he was in Helsinki. Still amazed by this lovely kindness I must sent my thanks again! The sofa is now in our living room but we'll have to see where it's final destination is going to be.

8 kommenttia:

 1. Sä se sitten jaksat aina etsiä ja löytää kaikkea ihanaa. Täytyy tulla katsomaan joskus teidän uutta mööbeliä. :)
  Ellu

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Sohva oli kyllä todellinen löytö. Ostin sen pelkän kuvan perusteella istumatta. Verhoilu on hyvä ja jousitus tykky. Tervetuloa vaan koeistumaan! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun on hieno, maksoiko maltaita??
  tiina

  VastaaPoista
 4. Hieno ja vielä hienompaa, että sait sohvan kotiin! Mulla odottaa edelleen piironki Kampinkylässä parempia aikoja...

  VastaaPoista
 5. Kyllä se vaan niin on, että näiden isojen aarteiden raijaaminen miltei 400 kilometriä on aina haastavaa. Varsinkin kun ei omista kuin pikkuisen henkilöauton. Pidän piirongin mielessä, jos jollakulla olisi kulkua Helsingin suuntaan.

  VastaaPoista
 6. Mulla oli Vaasassa tällainen marjapuuron punainen! Siitä piti luopua kun ei mahtunut muuttokuormaan, ja toivottavasti pääsi Vaasan kierrätyskeskuksesta uuteen kotiin. Söpöhän sohva oli, mutta kertoo ajasta, jolloin teeveen katselu ei ollut perheiden yhteinen harrastus niin kuin nykyään. Ehkä 50-luvun rouvat sievästi kutoivat neuletakkeja näissä ja kuuntelivat lauantain toivottuja.

  Äiteellä on tähän soffaan kuuluvat nojatuolit. Josko mä sitten ne perin... sinne saunamökkiin, joka joskus toivottavasti pihalle nousee.

  VastaaPoista
 7. Voi ie! Miten maltoit luopua? Tämon kyllä justiin sellainen teekutsu sohva. Istutaan kellohameissa tuossa reunalla jalat sievästi ristissä, juodaan teet hienoista kupeista ja vielä keksejä pitsilautaselta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...