sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pyykinkuivattajan kesäkö?


Tämä kesä ei todellakaan ole ollut pyykinkuivattajan unelma. Sain vihdoin kätevän pyykkinarun välipihallemme ja matka narullekin lyheni minimi mittoihin. Ilmat vain eivät ole olleet suosiollisia pyykin ulkona kuivattamiseen. Eilen pesin kaksi koneellista pyykkiä ja onnistuin kuin onnistuinkin kuivattamaan ne pihalla. Tänään tuli taas vettä taivaan täydeltä. 

Ostin ihania amerikkalaismallisia pyykkipoikia askarteluliikkeestä. Ovat ne vain söpöjä. Toki söpöydellä oli hintansa; kuusi pyykkipoikaa maksoivat 1,30 euroa. Kaikkia pyykkipoikiani säilön vanhassa emalisessa tonkassa.

This summer has not been ideal for drying clothes outside. Too bad because I just got a new clothesline and the distance to it was cut to minimum. The weather has not agreed with my passion for drying clothes. Yesterday I washed two machine fulls and surprisingly they dried outside before the rain came again today.

I bought these lovely american style clothespins from a craft store. They're just so cute. But cuteness also has its price - 1,30 euros for six pins. I keep all my clothespins in an old emalic jar.

2 kommenttia:

  1. Pelkästään kuvat pyykin kuivattamisesta, saa mut haikailemaan oman talon perään. Nimimerkillä: juuri käsin pessyt käsienpesu altaassa noin 30paria sukkahousuja ja ripustanut ne kuivumaan alle 5neliön kylppäriin.

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä oma taitolajinsa saada pieneen kylppäriin pyykit kuivamaan. Juuri eilen oli puhetta, että vaikka neliöt ovat kasvaneet yksiön 24:stä reippaasti, on kasvanut myös tavaran määrä ja joka paikka tuntuu olevan roinaa täynnä. Ehkäpä jostakin voisi luopua...tai ehkei sittenkään :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...