maanantai 6. elokuuta 2012

Sanoitteko harmaata?


Kuten aikaisemmin jo kirjoitin, tulee uuden puolen lattiastamme harmaa. Hommahan oli paljon helpommin sanottu kuin tehty. Hain rautakaupasta muutaman mallin eikä homma ole tosiaankaan helppo. Ja vielä vaikeuttaakseni tehtävää, hain kuvan ottamisen jälkeen vielä toisen mokoman malleja lisää. Nyt luulen tietäväni minkä harmaa lattiasta tulee. 

Taivaskin oli eilen harmaa ja pudotteleli vesipisaroita ukkosen säestämänä. Olisin tehnyt tämän postauksen jo eilen, mutta herra Ukkonen oli sitä mieltä, että pärjäämme ilman internetiä päivän verran.

As I wrote earlier our floor on the "new" side is going to be painted gray. Easier said than done. I went to the hardware store to get some paint samples and boy I got grays to choose from. And to make to job even more difficult after taking the picture I went and got me twice as many paint samples. But now I think I know which shade of gray the floor is going to be.

The sky was also gray yesterday. Along with some thunder came down the rain. I would have done this post already yesterday but Mr. Thunder thought we can survive without internet for one day.

4 kommenttia:

 1. Hieno lattia teille on tulossa! Harmaa on väreistä, siis omasta mielestäni, kaikista haasteellisin. Helposti vihertää, sinertää tai taittaa johonkin aivan muuhun kuin pitäisi. Onnea sävyn valintaan:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Juu, kyllä tuntuu olevan harmaita niin monen sävyisiä. Olen kiikutellut värimalleja auringosta varjoon, käynyt kurkkimassa aamuvalossa ja illan suussa. Joka kerta samainenkin värilappunen näyttää ihan eri väriseltä. Nyt luulen, että oikea sävy on löytynyt. Ehkä pitänee vielä kuitenkin joku pikkupurnukka sillä sävyttää, jotta voi koemaalata isomman alueen.

  VastaaPoista
 3. Onpas sitä monenlaisia harmaita, onneksi ei ole vähään aikaan tarvetta maalata mitään, muuten varmaan viettäisin kaikki päiväni maaliväriliuskoja katsellen ja silitellen. Jostain syystö haluan aina silitellä ja kosketella kivoja värejä :D

  VastaaPoista
 4. Harmaita tosiaan tuntuu löytyvän vaikka minkä värisiä. Nyt laudat on jo maalattu. Pitänee laittaa uutta postausta niin näkee millaiseen harmaaseen päädyttiin. Väriliuskat on kyllä kivoja. Ja nuo uudet Tikkurilan isommat kortit aika hauskoja. Niistä jo vähän näkeekin, että millainen väri on kyseessä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...