sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ihana Virkkuri
Tätä ihanuutta olen odottanut jo hetken. Nyt se on julkaistu! Kaverini Molla Millsin kirja Virkkuri. Se on väärällään toinen toistaan herkullisempia virkkausmalleja ja jokaisesta on vielä kuvalliset ohjeetkin.   Onnea Molla! Kerrassaan hienoakin hienompi kirja!

Samalla kertaa kun tilasin Virkkuri-kirjan klikkasin ostoskoriin myös Sini Visan alias Kinuskikissan leipomuskirjan. Siskollani on samainen kirja ja hänen kakkujaan syötyäni totesin, että täytyy kirja hankkia myös kotiin. Leivoimme pojusen kanssa "auto"kakun isänsä kotiinpaluun kunniaksi. Poju oli vastuussa koristeluista, joset arvannut. 

This is the one thing I've been waiting for a while. My friend, Molla Mills, published her first book "Virkkuri". It's filled with wonderful crochet models. It has very specific instructions and seems easy to follow. Congratulations Molla! The book's perfect!

The same time I ordered the Virkkuri book I also clicked into the shopping cart a baking book made by Sini Visa. Sini keeps the famous Kinuskikissa-blog. My sister has the same book and she makes the most perfect cakes so of course I had to order it for myself. My husband returned from his business trip so little boy and I made a "car"cake to celebrate it. The little baker was in charge of the decorations. 

4 kommenttia:

 1. Toi on niin upee kirja.
  Mullakin kotiutui samainen opus viime viikolla enkä tiedä mistä aloittaisin. Kun kaikki ovat toteutettavissa. Jee. :)

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan kyllä mahtava! Ja ohjeet niin hyvin ja selkeästi esillä, että tämäkin tumpelo saa jotakin ainakin toivottavasti aikaan. :)

  VastaaPoista
 3. Olen muutamassa blogissa nähnyt tuon virkkuri -kirjan, ja se näyttää kyllä oikeinkin kivalle.. Pitäisiköhän se hankkia joskus itsellekin.....

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä todella mukava kirjanen. Suosittelen! Eikä hintakaa päätä kyllä huimannut.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...