torstai 9. toukokuuta 2013

Magneetit säilyketölkkien kansista


Tässäpä oiva vinkki vaikka äitienpäivä lahjaksi. Vielä ehtii vallan mainiosti askartelemaan metallisista säilyketölkien kansista magneetteja. Jos jääkaapin ovi on jo täynnä, voi samalla ohjeella tehdä pieniä tauluja liimaamalla magneetin sijasta kannen taakse pienen koukun.

TARVITSET: Säilyketölkkien kansia, liimaa, sakset, magneetteja, helmiä, sanomalehtileikkeitä, pieniä muovieläimiä, kiiltokuvia, vinonauhaa, paljetteja, kuviollista paperia, softislevyä, maalia, kimalletta, nappeja, valokuvia yms.

TEE NÄIN:
1. Pese kannet ja maalaa, jos haluat
2. Sovittele valitsemasi materiaalit kanteen. Leikkaa tarvittaessa sopiviksi.
3. Liimaa osaset paikoilleen.
4. Liimaa kannen takapuolelle magneetti. Jos korkin kupera puoli on sinulla päällyspuolena (kuten kuvassa magneetissa ylhäällä vasemmalla), liimaa takapuolelle ensin joku koroke, johon liimaat vasta magneetin.

Here's a great DIY for Mother's Day. These refrigerator magnets are made from the lids of  glass jars. Super easy and quite cute I might add. If your fridge door is already full with the same idea you can make small paintings. Just glue a hook instead of a magnet on the back of the lid.

YOU'LL NEED: metallic lids, glue, magnets, scissors, pearls, magazine clippings, small plastic animals, jarn, lace, paper, buttons, glitter, photographs, what ever you think makes it perfect.

HERE'S HOW TO DO IT:
1. Wash the lids and paint if you want to.
2. Start fitting the pieces together. Cut if needed.
3. Glue the materials together.
5. Glue the magnet on the back of the lid. If you have the convex side of the lid in front (like in the picture on the upper left) in order to glue the magnet on the back you need a little platform to glue the magnet on so it'll lift up. 

2 kommenttia:

  1. Hauskoja!:) Saako kysyä mistä tuo Boschin punainen jenkkikaappi on? IHANA!

    VastaaPoista
  2. Jääkaappi on aito 70-lukulainen, joka muutti mieheni sedän tyköä meille. Alkuperäisväriltään se oli kermanvalkoinen, mutta automaalari ruiskautti sen pintaan punaisen värin. Se on palvellut meitä jo liki kymmenen vuotta. Muuten se on vielä aivan käypä peli, mutta käy välillä hieman liian kylmänä ja vaatii sulattamista tasaisin väliajoin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...