lauantai 4. toukokuuta 2013

Lavuaarin päivitys

Vessa ennen

Vessa nyt. On lavuaari pois lähtenyt.

Kuten jo yhdessä postauksessa hieman paljastin, olemme päivittäneet allaskalusteen pieneen vierasvessaamme. Toki kaikki vessamme ovat pieniä koppeja 50-luvun tyyliin. Remontin yhteydessä tämä vessa vain jäi jotenkin kesken. Siihen tuli perusallas, jonka alle piti tulla posliininen jalka. Kun jalkaa ei miltei kymmeneen vuoteen näkynyt, niin päivitimme koko systeemin. Ikeasta kyöräsimme tuollaisen noin 30 senttiä syvän allaskaapin ja se sopii tilaansa aivan täydellisesti. Korkeutta sillä on 10 senttiä enemmän kuin suomalaisilla vastineillaan, mutta siihen kyllä tottui suht äkkiä kuten myös sivuttain olevaan hanaan.

Already in one post I revealed that we changed the basin and added a cabinet to one of our bathrooms. Somehow during the renovation this bathroom was not quite finished. We planned to put a pedestal under the basic basin. After almost ten years and no basin pedestal we decided to update the hole thing. The basin and cabinet are both from Ikea. With it's 30 cm width it fits perfectly and our small bathroom seem much more spacious. 

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää = tykkään mustasta.... vaikka ei tuo aiempikaan kyllä huono ole ollut :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Suurin syy tähän operaatioon oli saada tuo lattiakaivo ja putket piiloon. Kaapin ovat oikein tummanruskeat melkein mustat. Yllättävän paljon tuli hyllytilaakin, vaikka kapoinen tuo kaappi onkin.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen vessa. Meilläkin olisi edessä pikkuvessan päivitys tai oikeammin remppa. Mutta se odottaa ainakin tämän kesän tekijää.:) !!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista ja remppaintoa kun sen aika koittaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...