keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Monsteriauto ja tippaleipiä


Nythän on jo toukokuu. Ihmeellistä kuinka taas ollaan keväässä vaikka justiin oli joulu. Pojuselle hain monsteriauto ilmapallon eilen. Se oli niin mieluinen, että jouduin pallon jo kertaalleen ottamaan poiskin, kun vauhti rupesi olemaan aika hurjaa. 

Tapani mukaan tein taas tippaleipiä. Ne kun ovat superhelppoja ja -hyviä. Investoin talvella Ikean digitaalisen mittariin, jolla voi mittailla uuniruokien ynnä muiden lämpötiloja. Ostin sen juuri rasvassa keittämistä varten, mutta kappas otettuani sen paketista ei asteikko riittänyt kuin 130:een. Paketissa ei moisesta mainintaa ollut. Siispä taas yksi turha kapistus meille laatikon täytteeksi. Toki onnistuivat tippaleivät ilmankin tarkkaa mittausta.

Hauskaa vappua!

It's already May. It's amazing that spring is already here when it just was Christmas. For Labour Day I bought our son a monster truck balloon. It was so to his liking that I had to take it away one time because things started to get a bit too wild.

As always I made these sweet biscuits which are cooked in oil. I bought from Ikea a digital thermometer for that or that's what I thought. The thermometer only goes up to 130 degrees not the 180 that is required for cooking in oil. This was not mentioned on package. Great! Another useless thingy to fill my kitchen cabinets. Well the biscuits turned out great even without the thermometer.

Happy First of May!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...