lauantai 10. toukokuuta 2014

Helppoja askarteluita


Pojusen hyllystä löytyi serkkujensa vanha askartelukirja. Ehdottomasti sitä haluttiin iltasatuna lukea. Tänään askartelimme kirjasta paperipussikalan ja pyykkipoikakrokotiilin. Paperipussiin laitettiin hieman talouspaperia täyteeksi, suputtiin pussin suu ja solmittiin narulla umpeen. Silmät molemmille puolille pussia ja tussilla suu. Tadaa! Kala oli valmis. Pyykkipojalle leikkaisimme teipistä hampaat ja liimasimme silmät paikoille. Tadaa! Krokotiili oli valmis.

Perunaleimoilla leimasimme pikaisesti pari korttia. Poikanen ei aikaisemmin ollut perunoilla leimannutkaan, ja se oli hänen mielestään kovin hassua.

Ous son has an old arts and crafts book which he has gotten from his cousins. One night he wanted to read it as a bedtime story. Today we made a paperbag fish and a clothespin crocodile from the book. In the paper bag we put some tissue as filling and tied the mouth shut with some string. Then glued on eyes and drew a mouth with a marker. Tadaa! The fish was ready. For the clothespin I cut teeth from white tape and glued eyes on each side. Tadaa! The crocodile was ready.

Also we made some potato stamps because the little boy had never stamped with vegetables before. He thought it was funny. We stamped a few cards for Mother's Day tomorrow.

2 kommenttia:

  1. Voi että askartelu on niin kivaa! Pitäis taas itekki keksiä poikasten kanssa jotain. Ihania juttuja olette tehneet :) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tosi kivaa! Pikku poju ei vain millään jaksaisi keskittyä. Kaikki pitää laittaa valmiiksi ja sitten huutaa jätkän pätkä paikalle. Aikaa toteutukseen hyvällä tuurilla viisi minuuttia :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...