lauantai 17. toukokuuta 2014

Kortti ja ruotsalaiset puukengätViime sunnuntaina minut herätettiin jo kello 6.30. Eipä sopinut protestoida aikaista herätystä, kun itse olin pyytänyt äitienpäivänä aamupalan sänkyyn. Poikanen oli askarrellut ihanan perhoskortin ja sen takana oli lauseita juuri minulle minusta: "Äiti ompelee ja nukkuu ja kattoo tietokonetta. Äiti on sellainen, jolla ei ole pitkä tukka. Äiti halaa ja pussailee." Pienen pistoksen tunsin sydämessäni kohdassa: nukkuu ja kattoo tietokonetta. Kortin lisäksi sain myös ruotsalaiset puukengät. Ne olin itse Tukholman reissultani ostanut, mutta mies lupasi ne kustantaa. Sopii mulle. 

Last Sunday I got woken up at 6.30 in the morning. I had asked for breakfast in bed on the morning of Mother's Day so protesting the early awakening was not an option. Little boy had made a butterfly card which had sentences on the back about me: "Mommy sews and sleeps and watches the computer. Mommy doesn't have along hair. Mommy gives hugs and kisses" I felt a little bad around this part "Mommy sleeps and watches the computer". Also as present I got Swedish wooden clogs. I bought them from my trip to Stockholm but my hubby promised to pay for them. Suits me.


2 kommenttia:

  1. Ihanat puukengät ja suloinen kortti. Kyllä sitä itse kukin potee aina silloin tällöin ja joskus ihan syystäkin huonoa omaatuntoa tietokoneen "katsomisesta". Mutta olihan siellä myös halaa ja pussailee;). Parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo "halaillee ja pussaa" pelasti aika paljon :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...