torstai 1. toukokuuta 2014

Pilalliset pikamunkit


Hauskaa vappua! Tapanani on ollut tehdä vappuna aina tippaleipiä. Nyt poikkesin perinteistä, kun löysin keittokirjasta ohjeen pikamunkeille. Olipa virhe kokeilla jotakin uutta. Koska en omista digitaalista mittaria, jonka asteikko menisi 180 asteeseen, oli uppopaistamiseni ihan näppituntuman varassa. Ja pieleenhän se meni. Vaikka munkit näyttävät oikein hyviltä, ovat ne sisältä raakoja. No ehkäpä ensi vappuna.

Happy Labour Day! I usually make easy deep-fried biscuits for labour day but this year I decided to try these super fast donuts. Big mistake. Because I don't own a food thermometer that goes up to 180 degrees celsius my deep-frying was done by gut feeling. And it was way wrong as usual. Though the donuts look lovely they're raw inside. Well, we can't get it right every time.

2 kommenttia:

  1. Mulle on käynyt samoin munkkien kanssa joskus mutta sattumalta maistoin niitä heti kun olin pari saanut paistettua niin huomasin ongelman :) sen jälkeen oon tehnyt rinkulamunkkeja (sellasia donitsin mallisia) ja on aina paistunu tasaisemmin vaikka koemaistelua joutuu silti tekemään aina välillä.. Suht tummiks on mun pitäny silti munkit paistella että ovat sisältäkin kypsiä. Ehkä auttaisi se mittari niin olis rasva ihanteellisen lämpöistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis ole ainoa, jolla on onkelmia munkkien paiston kanssa :) Mä en edes ymmärtäny koemaistaa, mutta ehkä ens vappuna olen sitten fiksumpi. Ja ehkä koitan tehdä noita perinteisiä "reikäisiä" munkkeja. Kivaa viikonloppua!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...