perjantai 30. toukokuuta 2014

Kissamaiset seitsenkymppiset

Juhla-ateria. Festive meal

Kissa kakun päällä. Cat on top of the cake.

Kattimme, Eppä Emmanpoika, täytti tänään juhlallisesti 10 vuotta. Se on kuulemma 70 vuotta ihmisen iässä. Koska kissallemme ei koskaan ole pidetty ristiäisiä, pidimme hänelle kunnon seitsenkymppiset. Toki juhlakalu poistui ovenraosta raittiiseen ulkoilmaan, vaikka juhlat eivät vielä olleet kunnolla alkaneetkaan. Lahjaksi kissumme sai ruokaa, kaulapannan ja pienen karvaisen lelun. Se oli muistamisista hyvin otettu. Kakun päällä koreili hollantilaisia mansikoita ja kissun oma kuvajainen.

Our cat, Eppä Emmanpoika, turned ten years today. I've heard that in human years it's 70. We had a big celebration for the not-so-little cat. As a present our cat got food, collar and a little heart toy. He was very taken by all the festivities though he decided to bail the party before it even had really started. On the cake we had a picture of the little kitty and dutch strawberries.

2 kommenttia:

  1. Apua miten hyvännäköinen kakku. Olen tässä miettinyt tunnin verran mikä herkku se on kun tekee mieli ja nyt ; mansikkakakku! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...