sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Shhh...täällä nukutaan...


...tai ehkä ei aivan vielä, sillä esittelyssä tällä kertaa sisustamani asunnon makuuhuone. Koko kaksio on paketoitu aika kompaktisti 46:een neliöön. Makuuhuone on juuri sen kokoinen, kun sen tarvitseekin. Sinne mahtuu leveä parisänky ja lipasto. Seinällä oli runsaasti kiinteitä kaappeja, joten en paljoa tähän tilaan ei tarvinnut. Makuuhuoneesta olevasta ikkunasta on näkymä parvekkeelle.

Sängyn pääty kuuluu Puro-sarjaan ja se on Peltolan mallistosta. Samaan sarjaa saa myös mm. yöpöydän ja viehättävän penkin. Sain Kurikan Sähkötarvikkeelta sängynpäädyn taakse piiloon kaksi "nipsuvalaisinta". Ajattelin niiden loistavan valoaan ja tuoden päädyssä olevan koristesoirulan vielä kauniimmin esille. Tila oli kuitenkin niin valoisa päiväsaikaan, ettei ideani aivan toiminut. Muhkea runkopatja on Pohjanmaan Kalusteelta

Kuten kaikki asunnon verhot myös makuuhuoneen verhot ovat KangasSalongista. Ne ja sängyllä oleva päiväpeitto ommeltiin mittatilaustyönä. Halusin näyttää perinteisille raitamatoille uusia ideoita, joten laitoin Matto- ja kudemyymälä Pukkilan maton sängyn päälle kauniin rusehtavan päiväpeiton kaveriksi. Sängyllä makoileva koira on Sisustus Ruufuksesta. Se on itseasiassa ovistoppari, mutta en raaskinut ihanaa kaveria lattialle laittaa. Värikkäät tyynynliinat ja lakanat ovat Halpa-Hallista. Kuten on myös lipaston päällä näkyvä musta herätyskello.

Valkoinen lipasto on samaa Hiipakan Vuono-sarjaa kuin olohuoneen suuri senkkikin. Myös tässä on helppohoitoinen lasikansi. Laatikoissa ei ole vetimiä vaan ne avautuvat painamalla. Tilan kaikki valaisimet ovat Kurikan Sähkötarvikkeelta. Musta jalkalamppu tuo myös makuuhuoneeseen jo muualla seikkailevaa mustaa väriä. Sen lamppuosa on kuin auton ajovalo. Sopinee varmasti miehiseenkin makuun. Katossa roikkuu kaikkien tuntema Yki Nummen Lokki. Se vain oli pakko saada mukaan. Eikä vähiten siksi, että halusin osoittaa, ettei kaikkea tarvitse hakea oman kunnan rajojen ulkopuolelta, ei designlamppujakaan.

Lipaston päällä on kaunis huonekuusi ruukkuineen. Se on Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kurikan Kukkakontista. Sen vierellä ovat kauniit käsityönä tehdyt perinteiset voiaskit. Ne on Sisutus Ruufuksesta. Ikkunalla roikkuva metallinen henkari on oma dreamcatcher-henkinen tuunaukseni, josta myöhemmin lisää. Tarkemmat tiedot asunnon tuotteista löydät muuten täältä.

Ensi kerralla sitten asunnon viimeinen etappi; eteinen ja kylpyhuone.

Again only in Finnish, sorry. This time I'm telling about the bedroom as you can see from the pictures.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...