torstai 30. lokakuuta 2014

Halloweenkoristuksia riittämiin

Uusimmat hankintani. My latest finds.

Lupasin, että en osta uutta roinaa täksi halloweenkiksi. Sitä kun on jo kertynyt enemmän kuin joulukoristeita. Kuinkas sitten kävikään. Käväisimme syyslomallamme sekä Tigerissa että Ikeassa ja joukkoon tarttui jos jonkilaista. Haettuani alkuviikosta varastosta vanhat halloweenkrääsäni huomasin, että olin hamstrannut jo viime vuonna Tiimarin loppuunmyynnistä jos jonkilaista tilpehööriä.

I promised myself not buy new Halloween decorations because I have more stuff for Halloween than Christmas. But when we had our little vacation I got to go both to Tiger and Ikea. The rest you probably can guess. This week I got our old Halloween stuff from storage and had totally forgotten that I had bought lots of decorations already last year from the closing sale of Tiimari. 

2 kommenttia:

  1. Minäkin hamstraan halloweenjuttuja :) Ongelmani on vähän se että en minäkään muista mihin vanhat olen laittanut sekä se että unohdan koristella kodin niillä tarpeeksi ajoissa. Omassa mielessäni tämä halloween/kekriaika vasta alkaa nyt ja jatkuu koko marraskuun, en millään meinaa tajuta että koristella pitäisi jo lokakuun alusta. Vai saa kai sitä tehdä just niin kun itse tahtoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon kyllä niin hurahtanut tähän halloweeniin. Tänä vuonna kävi nyt ekan kerran niin, että en ole löytänyt ollenkaan kaikkista hienointa kummitustalolyhtynäni! Apua! Rupeaa vissiin olemaan liikaa tätä tavaraa jo :) Samaa mieltä, että koristella saa koska tahtoo eli onneksi on vielä aikaa löytää lyhty myös tätä vuotta varten. Lehdessä oli juttu naisesta, joka aloittaa halloween koristelunsa jo elokuussa. Olisi aloittanut jo heinäkuussa, mutta perhe oli laittanut rajaksi elokuun. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...