perjantai 10. lokakuuta 2014

Puinen puhelin ja läppäri

Mustia, punaisia ja vihreitä näppäimiä.
Black, red and green keys.

Läppärin kanteen osui vanerin pala, jossa oli jonkun timpurin laskelmia.
The plywood for the laptop already had some calculations on it.

Puupuhelin. Wooden phone.

Poikasen tultua kotiin hoidosta tässä päivänä eräänä alkoi höpötys puisesta puhelimesta ja tietokoneesta. Tovin jos toisenkin jutusteltuamme selvisi, että eskarilaiset olivat tehneet puiset puhelimet ja läppärit ja pojunen haluaisi myös sellaiset. Ei muuta kuin sahaaman laudan pätkästä puhelinta ja vanerista läppäriä. Pojunen piirsi tarvittavat näppäimet ja näyttöön sopivan kuvan. Läppärin palaset laitettiin yhteen nastoilla ja nahkasuikaleilla. Tuli kuulemma paljon hienommat, mitä poju oli ajatellutkaan.

One day after daycare our son started talking about a wooden phone and a laptop. After talking to him for a while I figured out that the preschoolers had made a laptop and a phone out of wood which he wanted to do also. I sawed some wood for the phone and two pieces of plywood for the laptop. The boy drew what he wanted on them. The laptop was put together with pieces of leather. "It turned out better than I expected" said the boy after seeing the final products. 

4 kommenttia:

 1. Hyvällä mielikuvituksella saa puupalasistakin vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, samaa mieltä! Pojunenkin on vallan innoissaan itse tekemistään leluista.

   Poista
 2. Me tehtiin työpaikallani (päiväkodissa) puupalikoista kaukosäätimiä. Tv tehtiin pahvista. Lapset ideoi kotileikin itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset on kyllä kekseliäitä ja näitten lelujen parissa kuluu yllättävän hyvin aika. Paljon paremmin kuin kaupasta ostettujen. Pahvilaatikotkin on aivan huippuja ja muuntuvat vaikka mihin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...