torstai 16. lokakuuta 2014

Viimeinen etappi

Nyt on vuorossa kaksion viimeinen etappi eli eteinen (lue: porstua) ja kylpyhuone. Eteisessä oli perinteinen toimiva vaatetanko ja koukkuratkaisu. Lakkihyllylle toin tyhjiä mandariinilaatikoita ja naulakkoon roikkumaan laitoin tuunaamiani henkereita. Lattiatasossa olevat lehtikorit (käyvät toki muuhunkin säilytykseen) ovat Halpa-Hallista. Niitten lomassa seisoskelee myös yksi lapsia varten piilotettu tonttu.

Toinen tonttu löytyy saunan lauteilta kuten kunnon sauntontun kuuluukin. Sen parina on Luhdan laudeliina ja Rento saunakiulu ja -kauha. Kaikki tonttua lukuunottamatta ovat Halpa-Hallista.

Kylpyhuone ja sauna ovat kaksiossa kyllä mukavan kokoiset ja sitä myös moni vierailija kiittelikin. Kypyhuoneen puolella iloisen väriset pyyhkeet (lue: hantuukit) ovat Finlaysonin valmistamia. Ne ja valkoposliininen saippuakuppi on Halpa-Hallin valikoimista. Ihanan sitruunaiselta tuoksuva palasaippua ja kauniissa lasipulloissa olevat Wanhan Markin nestesaippuat ovat Sisustus Ruufuksesta.

Vessapaperia täynnä oleva musta kori on Rauta Kurikasta. Se on itseasiassa istutusastia, mutta toimii vallan hyvin myös näin. Se on tehty kierrätyskumista ja siinä on veikeät valkoiset tikkaukset. Sen alla oleva Peltolan kaunis Otto-jakkara ei ole ihan arvoisella paikallaan. Ajattelin sitä makuuhuoneeseen, mutta en saanut sitä sinne mahdutettua. Sen kauniit liitokset ovat koristeita itsessään.

Pyöreä matto virkattiin tilaustyönä Matto- ja kudemyymälä Pukkilassa. Se tuntuu mukavalta jalkojen alla ja on virkattu materiaalista, joka sopii kosteisiin tiloihin. Kuten aina löytyvät kaikki tiedot asunnosta ja tavaroista täältä.

Tähän päättyy kaksion tarina omasta puolestani. Toivottavasti se löytää/on jo löytänyt onnellisen uuden omistajan. Tätä on ollut todella hauska tehdä. Yhteistyökumppanit ovat olleet ainakin yhtä innoissaan koko projektista kuin minä. Kiitos kaikille, jotka tekivät tämän mahdolliseksi! 

Last stop in the apartment I decorated. Now pictures from the bathroom, sauna and the hallway. Next time more in English, I promise.

4 kommenttia:

 1. Tuo jakkara on kyllä kaunis ja musta kori toimii mainiosti tuollaisena säilytysastiana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kori on kyllä ihana. Biltemassa näin samanlaisia, mutta pienempiä. Tämä on sisältä muovitettu istutuksia varten, mutta muovin saa kyllä helposti pois. Ja jakkara on ihana myös. Olisi ollut oivallinen yöpöytänäkin, mutta makuuhuoneeseen se ei mahtunutkaan kuten olisin halunnut.

   Poista
 2. Hei Jenni! Blogistani löytyy sinulle haaste. Käyppä kurkkaamassa kun ehdit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Täytyypä käydä kurkkaamassa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...