torstai 23. lokakuuta 2014

Valonauha pingispalloista


Lupailin, että laitan tänne myös ohjeita kaksioon tekemistäni tuunauksista. Näitten pimenevien iltojen piristykseksi voi askarrella vaikka tällaiset superhelpon pingispallo-lamppunauhan. Ohjeita näihin on Pinterestissä pyörinyt, jotta ihan itse en tätä ole keksinyt.

TARVITSET:
Ledovaloketjun, terävän veitsen esim. mattopuukon ja pingispaloja

TEE NÄIN:
Viillä veitsellä pallon kylkeen x-merkki. Pujota ledlamppu pingispallon sisään. Vaikka pallot eivät riittäisi jokaisen lampun päälle, se ei haittaa, koska ketju on näyttävä vaikka muutama pallo puuttuisikin.

VINKKI:
Jos nurkkiisi on jääny vanhoja valkeita filmipurkkeja, voi niistäkin tehdä vastaavanlaisen valonauhan. Tee viilto purkin kanteen ja pujota lamppu purkin sisään.

Here are simple instructions for a lovely pingpong ball light chain. You've probably seen instructions for these around Pinterest, so it's not my idea. But is' so simple and cute that I just have to share it.

YOU'LL NEED:
led light chain, sharp knife and pingpong balls

HOW-TO:
Cut a x-mark on the sides of the balls. Put one light in each of the balls. It doesn't matter if you don't have enough balls to put on each lamp because it still looks great even if few lamps are without.

TIP:
If you have old white film canisters laying around you can make a light chain out of them with the same idea. Just make a hole on the lid and put the light in.

4 kommenttia:

  1. Moikka! Itselläni on myös ajatus pingispallojen lisäämisestä led-valoketjuun ja siten päädyin myös tänne blogiisi. (: Onko sulla ideaa mistä ison määrän (tekstittömiä) pingispalloja saisi näppärästi hankittua? Itselleni ei ole vielä tullut sopivaa ratkaisua vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tuo valoketjuni taitaa olla 40 lamppuinen lamppuinen. En jokaiseen lamppuun palloa laittanut. Löysin edullisia ja tekstittömiä palloja euron torilta. Olikohan niitä 6 tai 8 laatikossa. Toivottavasti löydät sopivat pallot jostakin. Itse ketju oli todella helppo ja nopea tehdä. Kiva, että löysit tänne! Tervetuloa toistekin! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...