keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Balsamico



Joskus olen salaattiini pirskottanut balsamiviinietikkaa. Maku on ollut oikein passeli, mutta koostumus aivan liian vetistä ja se on päätynyt lautasen pohjalle lammikoksi. Nyt ongelma on ratkaistu. Rajamäen on tuonut markkinoille tällaista tykympää tavaraa. Se pysyy juuri siinä missä pitääkin. Kuvassa se näyttäisi olevan kuin lakritsikastiketta, mutta vaikka koostumus on sama, maku on aivan toinen. Suosittelen.

Occasionally I've used balsamic as dressing on my salad. The taste has been perfect but the consistency not so much. The stuff has ended up on the bottom of the plate in a big pond. Now Rajamäen has solved the problem and has brought to the market this balsamic dressing which is much thicker than the normal dressing. It stays where it's supposed to stay. I warmly recommend it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...